AKTUELNO

Žiri smatra da Bojanino pevanje odranije ne može da se poredi.

Pred izlazak na scenu "Pinkovih zvezda - All stars" Bojana Radovanović rekla je voditeljki Ani Mihajlovski da se odlično oseća i da je jedva čeka da stane ponovo na scenu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja.

Foto: RTV Pink

Publika i žiri imali su priliku Bojanu da upoznaju u trećoj sezoni, a ova takmičarka večeras je pevala numeru "New York, New York". Ona se na sceni pojavila u crnoj odevnoj kombinaciji, dok su devojčice koje su bile deo njenog nastupa nosile crvene haljine.

Foto: RTV Pink

Žiri je veoma brzo podigao svoje stolice, a Bojana je dobila svih pet glasova. Nakon nastupa ove takmičarke, članovi žirija komentarisali su pevanje ove zvezdice za koju su se složili da je bila odlična večeras.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja mislim da je tvoj prirodni ambijent scena. Mislim da si ti tu svoja na svome. Nemam zamerke. Ja nemam šta da kažem, osim da si savrešna - govorila je Nataša Bekvalac.

Foto: RTV Pink

Impresivno, to je ono što najviše cenim kod izvođača. Da sve ima smisao. Obziljno si dorasla zadatku kakav je mjuzikl i svaka čast na tome - izjavio je Milan Stanković.

Foto: RTV Pink

Ja se nje sećam kada se prvi put pojavila ovde na haverbordu, bila je prepotentna klinka koja je mislila da pevuši i da će to biti dovoljno. Međutim, ja sam videla zapravo veliki strah. Tvoje pevanje ne može da se poredi od ranije. Vidi se da si vežbala. Sve ovo danas bilo je kako treba - bio je komentar Goce Tržan.

Foto: RTV Pink

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

S. Kuvekalović

#Bojana Radovanović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'