AKTUELNO

Toliko si slatka i tvoj vokal se upotpunio u ovu pesmu - rekla je Goca.

Ema Simonović ove večeri bila je treća takmičarka u okviru muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars", ona ima deset godina, a srca publike je osvojila još u trećoj sezoni.

Foto: RTV Pink

Na scenu je odlučila da se vrati pesmom iz filma "Ljubav i moda", a već u prvim sekundama svog nastupa uspela je ponovo da oduševi članove žirija "Pinkovih zvezdica - All stars" koji su za Emu rekli da je veoma slatka. Tokom Eminog nastupa u bekstejdžu se rasplakao Tomislav Milovanović, koji je nastupao pre Eme i koji je rekao da nije zadovoljan svojim nastupom.

Foto: RTV Pink

Ne znam, pevala si super, možeš da budeš još opuštenija. Toliko si slatka i tvoj vokal se upotpunio u ovu pesmu. Ovakav vokal je potreban ovoj pesmi. Ispunila si zadatak - rekla je Goca Tržan.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: OVDE SU NAJBOLJI OD NAJBOLJIH: Ema Simonović jedva čeka da izađe na scenu 'PINKOVIH ZVEZDICA - ALL STARS'! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Imala sam osećaj kao da sam sa simpatiom, da ližemo sladoled i slušamo tebe na radiju. Kao da sam bila u tom vremenu. Preslatka si - govorila je Kija.

Foto: RTV Pink

Za svoj nastup, Ema je dobila svih pet stolica, a pred početak nove sezone Ema je izjavila da jedva čeka ponovo da se pojavi na sceni i da se ne plaši ničega, kao i da je u međuvremenu vežbala.

Foto: RTV Pink

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

S. Kuvekalović

#Ema Simonović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'