AKTUELNO

Žiri se složio da je Tomin nastup bio magičan.

Peta sezona "Pinkovih zvezdica - All stars" na veliku scenu ovog takmičenja vratila je sve učesnike koje je publika tokom proteklih godina volela da gleda i uživa u njihovom pevanju.

Foto: RTV Pink

U prvoj epizodi ove sezone, takmičari pevaju pesme iz mjuzikla, a nakon Davida Radosavljevića, svoj nastup imao je Tomislav Milovanović koji je pevao numeru iz Aladina - "A Whole New World".

PROČITAJTE: SIGURAN JE DA GA ŽIRI NEĆE PREPOZNATI: Toma Milovanović spreman da se pokaže u novom svetlu u PINKOVIM ZVEZDICAMA - ALL STARS: OČEKUJTE NEOČEKIVANO! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Tokom svog izlaganja, žiri se složio da je Toma nekada imao ''tanji glasić'', što je danas drugačija situacija, kao i da je njegov nastup bio veoma magičan kako zbog numere koju je izvodio tako i zbog devojčice koja je bila deo scenskog nastupa.

Foto: RTV Pink

Ko god je na sceni, mora da jednako prihvati i kritike i pohvale. Ja sam imala utisak da sam bila u prelepoj bajci, imaš prelepu boju, ja sam bila u čaroliji. Bilo je i falšića u nižim tonovima, ali sam imala drugi problem. Da bih ti ja poverovala, moraš ti sam da veruješ u to što prezentuješ. Savet je da biraš pesme koje ćeš ti sam osetiti - bio je komentar Nataše Bekvalac.

Foto: RTV Pink

Vidiš kako mi rastu rogovi, vidiš? Imamo obavezu da vas brusimo do savrešenih dijamanata. Ova tvoja interpretacija je bila prilično neuverljiva. Mislim da ti je čak bila i pogrešna intonacija. Moraš da naučiš da bolje držiš ton u svojim rukama - izjavila je Goca Tržan.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Tomu je publika imala prilike da upozna u drugoj sezoni, a pred početak takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars" on je za Pink.rs izjavio da je spreman za veliku scenu, ali i da je siguran da ga žiri neće prepoznati.

Foto: RTV Pink

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

S. Kuvekalović

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Tomislav Milovanović

'