AKTUELNO

Goca Tržan se najviše iznenadila kad je ugledala Davida.

Petu sezonu "Pinkovih zvezdica - All stars" večeras je otvorio David Radosavljević, koji se publici prvi put predstavio u prvoj sezoni najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na našim prostorima tokom koje je važio za malog zavodnika.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da su emisije tematskog karaktera i da učesnici pevaju pesme iz mjuzikla, David je pevao numeru "Beautiful Maria of My Soul", a na sceni se pojavio sa devojčicom koja je i pre nekoliko godina igrala pored njega.

Foto: RTV Pink

Tokom Davidovog nastupa prva je zeleno dugme na svojoj stolici stisla Kristina Kija Kockar, a zatim je to učinila i Goca Tržan uz komentar: "Jao, majko mila!". Prvi nastup za večeras osvojio je svih pet glasova, a nakon što je ponovo pobrao sve simpatije, došlo je vreme da David čuje i komentare članova žirija.

Foto: RTV Pink

Ja sam bila veliki, vatreni Davidov navijač. Drago mi je što si se vratio. Onda si bio baš dete, a sada si baš momak. Nemaš više toliku visinu, što meni ne smeta. Bio si divan! Obožavam tvoju energiju - govorila je Davidu Goca Tržan.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: NE ZNAM DA LI ĆE ME ŽIRI PREPOZNATI: David Radosavljević spreman da zasija na sceni 'PINKOVIH ZVEZDICA - ALL STARS'! (VIDEO)

Ti si neko kome scena savršeno pristaje. U samom startu i u proteklim sezonama si se pokazao kao jedan od favorita - rekao je Milan Stanković.

Foto: RTV Pink

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

S. K.

#David Radosavljević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'