AKTUELNO

Svaka emisija biće tematskog tipa, a peta sezona donela je nove članove žirija, ali i voditeljski duo koji obožavate.

Upravo je na programu TV Pink počela peta sezona najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", koje je ovog puta okupilo dobro poznatu decu koja su svojim glasovnim mogućnostima oduševila sve gledaoce.

Foto: RTV Pink

Ove večeri na sceni pete sezone "Pinkovih zvezdica - All stars" pojaviće se David Radosavljević, Tomislav Milovanović, Ema Simonović, Bojana Radovanović, Amna Alajbegović, Teodora Tara Stojanović, Leonora Gaši, Veljko Čačić, Irina Arsenijević, Sergej Pajić, Pavle Vasiljević i Valentina Mec.

PROČITAJTE: UZBUĐENA JE ŠTO JE DEO 'PINKOVIH ZVEZDICA - ALL STARS': Kija Kockar je NOVI ČLAN ŽIRIJA, a za takmičare ima SJAJNU PORUKU! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Marijana Mićić i Ana Mihajlovski su voditeljke pete sezone "Pinkovih zvezdica - All stars", emisije će biti tematskog karaktera, a večeras će zvezdice pevati pesme iz mjuzikla.

Ono o čemu se pisalo, to su promene u našem žiriju. U ovoj sezoni gledaćemo najbolje od najboljih, one zvezdice koje ste vi najviše voleli! - rekla je Marijana Mićić na početku emisije.

Foto: RTV Pink

U crvenim stolicama kao članove žirija "Pinkovih zvezdica - All stars" gledaćemo dobro poznata lica sa domaće javne scene Milana Stankovića, Natašu Bekvalac, Gocu Tržan, Leontinu Vukomanović i Kristinu Kiju Kockar.

Foto: RTV Pink

Nisam ja tako slatka, kao što izgledam. Trudiću se da budem realna, jer sam ja ponikla na muzičkim festivalima. Tačno znam šta je meni najviše smetalo kao detetu kada je žiriranje u pitanju. Biti zvezda znači mnogo toga, lepo se ponašati na sceni, lepo se obući... Ja ću da budem jako realna. To znači da ću ja biti jako stroga - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: RTV Pink

Osećam se super, uzbuđena sam, čast mi je što sam sam ovim predivnim žirijem - govorila je Kija.

Foto: RTV Pink

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

PROČITAJTE: ZVEZDICE IZ PRETHODNIH SEZONA pružile podršku drugarima u 'PINKOVIM ZVEZDICAMA - ALL STARS': Oni mogu da zadaju domaći zadatak mnogim pevačima!

S. Kuvekalović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'