AKTUELNO

Hvala što nas svaki put kupiš energijom. Ti si jedno malo divno stvorenje, rekao je Sergej Ćetković.

Najmlađa zvezdičica Jovana Radonić iz Novog Sada večeras se predstavila pesmom grupe The Frajle "Ne lupkaj štiklicama". Jovana ima 5 godina i kao i prethodnih puta, ona je oduševila žiri svojim pevanjem i energijom. Ona je sa svih pet glasova prošla direktno u četvrti krug.

Foto: Printscreen Youtube

Sviđaju mi se vaši kostimi. Ti si, Milane kao neki patuljak - rekla je Jovana, a Milan se zbog ovog komentara postideo.

Foto: Printscreen Youtube

Mislim da si idealna za ovaj šou i za ovu priliku i moram da ti kažem da iako sam te tek sad video, da te volim - rekao je Milan Stanković.

- To je moja mala ljubav, joj zvezdičice prava. Ti si stvarno ljubav na kub. Večeras si odlično pevala, moram da te pohvalim, bila si bolja nego prošli put - rekla je Jelena Tomašević.

- Samo sam htela da ti kažem da si i ti moja ljubavica i Leontini da je najlepša profesorka - iskrena je bila ova zvezdičica.

Foto: Printscreen Youtube

Hvala što nas svaki put kupiš energijom. Ti si jedno malo, divno stvorenje nalik veverici koja skakuće koja je jedva čekala da završi pesmu da skoči. Strava, neverovatno - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: Printscreen Youtube

Super si danas i savršena si bila. Ti si prava frajla. Super si pesmu izabrala, sve je bilo savršeno, ja ti čestitam - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Jovana Radonić

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

'