AKTUELNO

Ja ga volim još iz prve sezone i ljubav još nije prestala. Ponosna sam na tebe zato što si dečak koji napreduje u svakom smislu te reči, rekla je Goca Tržan.

Todor Kitanović iz Niša je večeras otpevao "Hajde da se volimo" od grupe Kerber. Todor ima 13 godina i svojim nastupom je oduševio žiri i dobio svih pet glasova.

Foto: Printscreen Youtube

Vidi se to odrastanje kod tebe i da ideš ka tom savršenstvu. Bićeš broj jedan, super - rekao je Milan Stanković koji se seća Todora iz prve sezone.

Foto: Printscreen Youtube

Ja ga volim još iz prve sezone i ljubav još nije prestala. Ponosna sam na tebe zato što si dečak koji napreduje u svakom smislu te reči. Super si pesmu izabrao. Nisi imao sad neke gravure u smislu visine, ali si fantastično pokazao dikciju, kako se pametno koristi dah, kako se interpretira ova pesma, kako se napada. To je to, to mi se sviđa. Ti si moje dete, ja nisam objektivna kad si ti u pitanju - rekla je Goca Tržan.

Foto: Printscreen Youtube

- Vidi se napredak od prvog nastupa do danas, pevački i ponašanje na sceni i sve je bilo meni za čistu peticu - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Takmičar

#Todor Kitanović

'