AKTUELNO

Izabrala si fenomenalnu pesmu, izgledaš kao jedna tinejdž princeza, božanestveno si obučena, sve na tebi mi se dopada, rekla je Goca Tržan.

Bojana Radovanović ima 11 godina i dolazi iz Beograda. Bojana se predstavila pesmom "Mamma mia" grupe Abba. Žiri je đuskao uz ovaj evergrin i dao joj svih pet glasova.

Foto: Printscreen Youtube

Bojana, evo zašto je ovaj šou magičan, ti si prvi put izašla na hoverbordu i sada smo došli do izuzetnog pevačkog napretka. Izuzetnog pevačkog napretka, znači bravo! Izabrala si fenomenalnu pesmu, izgledaš kao jedna tinejdž princeza, božanestveno si obučena, sve na tebi mi se dopada. I božanstveno si pevala. Baš mi se dopao tvoj nastup, vrlo sam zadovljna - rekla je Goca Tržan.

Foto: Printscreen Youtube

- Ovo je stvarno bilo kao neki mjuzikl. Ona je imala savršena kretanja na sceni. Vidi se da ti je to prirodno - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: Printscreen Youtube

Stvarno kao da sam bio na nekom mjuziklu. I sve ove nesigurnosti koje su se dešavale na sceni ništa to ne zameram. Po meni je ovo bio kompletan nastup u odnosu na onaj prvi put kad sam te kritikovao kada si rekla da sam najstrožiji. Tako da je sve bilo na svom mestu i želim ti uspeh u daljem takmičenju - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: J. Vučić

#Bojana Radovanović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

'