AKTUELNO

Žiri je pohvalio ovu takmičarku i savetovao je da sledeći put bira drugačiju pesmu.

Takmičarka koja dolazi iz Futoga je Tatjana Savatić. Tatjana ima 10 godina i otpevala je pesmu "Cheap thrills" koju u originalu izvodi SIA. Ona je za ovaj nastup dobila četiri glasa žirija i boriće se u baražu.

Foto: Printscreen Youtube

Ovo je bilo za četvorku zato što si na nevešt način izvela ovu pesmu koju smo mi mnogo puta čuli. Prosto mi se čini da ova pesma nekako nije bila za tebe - rekla je Leontina.

Foto: Printscreen Youtube

- Odlična pesma sama po sebi, ali nije dobra prilika za tebe. Postoje sigurno mnoge pesme u kojima možeš da pokažeš šta umeš. Ovo nije jedna od tih. Ovo je ona na koju ćeš da padaš i koju ja ne bih izabrao da sam na tvom mestu. Mislim da ti treba malo namazanosti da bolje biraš pesme da bi tvoj talenat došao do izražaja - rekao je Milan Stanković.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je trebala da bude u nekom "fora" fazonu da bi otpevala kako treba. Ovako je bilo na pola. Ona je sva slatka, ali peva je kao dete. Fali joj još godina da bi ušla u taj "fora" fazon - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: Printscreen Youtube

U odnosu na četvorku pre tebe, sve što nije bilo dobro kod njega, ovde je bilo. Bila si odsečna, u ritmu. Jeste preveliki zalogaj za tebe jer ova pesma zahteva drugačiju interpretaciju i zato te molim da sledeći put biraš nešto, znaš - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

#Tatjana Savatić

'