AKTUELNO

Pobednik druge sezone omiljenog muzičkog takmičenja domaće publike posetio je redakciju našeg portala, gde je sumirao velike životne uspehe koji su mu se dogodili u 2016. godini.

U drugoj sezoni "Pinkovih zvezdica" balkanska javnost imala je priliku da upozna Marka Bošnjaka, talentovanog dečaka iz Prozora koji je svojim impresivnim interpretacijama emotivnih i zahtevnih numera uspeo da otopi i najtvrđa srca, rasplače ljubitelje dobre muzike širom regiona i ovog leta trijumfuje u najpopularnijem muzičkom takmičenju za decu.

Iako je od večeri, u kojoj je poneo titulu "Pinkove zvezdice", prošlo skoro pola godine, Marko se i dalje druži sa vršnjacima koje je upoznao na glamuroznoj Pinkovoj sceni i priznaje da je 2016. godina, koja je na izmaku, bila njegova najuspešnija godina do sada.

Foto: Pink.rs

U ovoj godini mi se neizmerno promenio život. Ranije niko nije znao za mene, a sada svi znaju ko sam ja i mnogima se sviđa moj način pevanja, zbog čega mi je veoma drago. Ponosan sam na sebe i na svoj uspeh. Drago mi je što sam upoznao nove ljude, prijatelje i obišao čak devet zemalja u ovoj godini. Sve mi je naglo došlo, ali sam veoma srećan i zadovoljan - ushićeno priča Marko za Pink.rs i otkriva da se raduje predstojećim praznicima.

Foto: Pink.rs

- U mestu gde ja živim vlada još veća euforija, jer je to malo mesto i svi se zajedno pripremamo za praznike. Jedva čekam Novu godinu da se okupi cela moja porodica. Uvek zajedno kitimo kuću, stvori se neka praznična atmosfera i sve me to mnogo raduje - iskreno priča Marko koji još uvek nije odlučio na koji način će dočekati novu 2017. godinu.

- Još uvek ne znam kako ću proslaviti – ili u krugu porodice ili sa prijateljima, a možda ih i spojim. Najbolje je u životu kombinovati stvari, mislim da će biti super i svaka Nova godina je za mene posebna jer predstavlja ulazak u novo razdoblje, pa očekujem da će biti super.

Foto: Pink.rs

Pokloni nisu bitni

Tokom novogodišnjih i božićnih praznika skoro svi, a ponajviše deca i tinejdžeri, unapred se raduju poklonima koje će dobiti od svojih najmilijih, ali ne i Marko. On ispred materijalnih stvari stavlja one duhovne.

Nisu mi pokloni toliko bitni, nisam opterećen materijalnim stvarima. Najviše volim kada se svi okupimo i družimo, to je čar praznika. Ipak, naravno, kao i svako dete, voleo bih da dobijem nešto što moji roditelji znaju šta je - iskren je bio Marko koji nije želeo da nam otkrije kakav poklon priželjkuje ispod novogodišnje jelke.

Foto: Pink.rs

Bošnjak, ipak, smatra da pažnja i darovi tokom praznika i te kako mogu usrećiti one koji nemaju srećno detinjstvo, pa priznaje da bi i sam želeo da obraduje svoje vršnjake koji poslednje dane u godini ne provode s osmehom na licu.

- Prvo bih obradovao sestre, a onda i decu koja nikada nisu dobila te poklone jer to njima, zaista, puno znači. Poklone bih podelio sa svom decom koja nisu bila u prilici da iskuse sreću tokom praznika, mislim da bi to njima zaista puno značilo i da bi bili zadovoljni - ističe talentovani dečak.

Foto: Pink.rs

U novu godinu ulazi sa brojnim planovima koje bi želeo da realizuje, a jedan od njih je da svakako svoje mnogobrojne fanove širom regiona obraduje prvom pesmom. Ipak, ne želi previše da otkriva dok ne bude potpuno siguran da je pravi trenutak za to.

- Imam dosta planova i želja, nadam se da ćete nešto uskoro čuti od mene. Nešto se sprema, nadam se da će sve ispasti OK. Rano je da govorim o svojim planovima, pa neka to još uvek ostane tajna - tajanstven je Marko koji je iskoristio priliku da svim čitaocima portala Pink.rs uputi najlepše želje.

Foto: Pink.rs

Svima bih poželeo srećne praznike i da ih fino provedu sa svojim najmilijima, a ono što ću ja poželeti tačno u ponoć želim da, ipak, ostane tajna, jer ako se kaže, neće se ostvariti - završava Marko.

Marko nosi novogodišnju kapicu "Kostim Supercentra" iz Zemuna.

Autor: D. Tanasijević

#Marko Bošnjak

#Nova godina

#Pinkove zvezdice

#Praznik

#Televizija Pink

#pevač

'