AKTUELNO

Sa nestrpljenjem čeka da vidi svu decu!

Nova, peta sezona "Pinkovih zvezdica", nagledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, biće potpuno drugačija od onoga što ste navikli. Naime, u ovoj sezoni takmičiće se najbolji iz prethodne četiri (osim pobednika), a svi jedva čekaju da ih vide.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica Goca Tržan članica je žirija od samog početka ovog takmičenja i veoma se raduje novoj sezoni. Za portal Pink.rs ona je ispričala šta je najviše raduje pred početak takmičenja i šta jedva čeka.

Ja se uvek radujem promenama i jedva čekam da ih vidim kako izgledaju i kako zvuče, neke nisam videla četiri godine. Ja uvek mislim da ljudi mogu da iznenade, naročito kad prođe neko vreme, neki mogu da podbace, neki su mutirali, pa im se promenio vokal... Jedva čekam da ih vidim i čujem, nadam se da ih nećemo gledati sa gornje pozicije, volela bih da kao i do sad budemo dole, pa da probam da ih prepoznam - rekla je kroz smeh Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je oduvek važila za najstrožeg člana žirija, pa nas je zanimalo da li će i sada biti takva, kao i da li jedva čeka da vidi svoje kolege.

Pa da li se može biti stroži nego što sam ja bila do sad (smeh)? Ja, Grdana takozvana (smeh). Mnogo su mi nedostajale kolege, jedva čekam da ih vidim, da se ispričamo, da opet zajedno ručamo, imali smo svi dosta posla u prethodnim mesecima, tako da se radujem da ih vidim - iskrena je Goca.

Kako je došlo do promena u žiriju Pinkovih zvezdica, pa sada pored nje u crvenim stolicama sede i Nataša Bekvalac i Kristina Kockar, prokomentarisala je i to.

- Malo smo promenili krv. To je život. Biće sjajno, radujem se snimanju i druženju sa njima - rekla nam je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Za kraj, pevačica je poslala poruku svim kandidatima, a ona je bila kratka i jasna.

Držite se, stiže Grdana! - poručila je Goca kroz smeh.

Autor: N. Vujčić

#Goca Tržan

#Pinkove zvezdice

'