AKTUELNO

Imam dva ukrasa koji su mi omiljeni, jedan je kao nota, a drugi je violinski ključ - otkrila je Pinkova zvezdica.

Darija Vračević, jedna od “Pinkovih zvezdica“ iz druge sezone koja je privukla mnogo pažnje javnosti, otvorila je vrata svog doma na Bežanijskoj kosi i samo za čitaoce portala Pink.rs pokazala svoju novogodišnju jelku. Darija nam je otkrila da su jelku kitile mama, sestra i ona, kao i da ona obožava Novu godinu i praznike .

Imam dva ukrasa koji su mi omiljeni, jedan je kao nota, a drugi je kao violinski ključ. To su posebni ukrasi. A Tea i ja smo jedva dočekale da okitimo jelku - rekla je Darija za Pink.rs.

Foto: E-stock

Foto: E-stock

Dariji je 2016. godina svakako bila posebna, a za Deda Mraza ima jednu želju:

- Od Deda Mraza sam poželela da dobijem haljinu od Ane, zato što od Elze već imam. 2016. godinu ću pamtiti po „Pinkovim zvezdicama“. Isto tako, pošto idem na ples u „Dance factory“ ušla sam u „A“ selekciju. To je grupa koja ide na takmičenje, a ja sam dobila solo tačku i idem na takmičenje.

Foto: E-stock

Foto: E-stock

Darija nam je ispričala da je u toku takmičenja upoznala mnogo dobrih drugara, a najbolji drugari su Katarina Zdravković, Katarina Radulović, Sergej Pajić i Roko Blažević. Ona je sebi poželela da u 2017. godini ponovo ode na neko takmičenje.

Sad za Novu godinu idemo sa tetkom u Nemačku, u Frankfurt. Tamo ćemo biti do Božića. Jedva čekam da odemo. Ići ćemo u tržne centre, šetaćemo, ići ćemo u luna par, na rolerkester i u kuću strave. Jedva čekam - rekla je Darija Vračević.

Darija se potrudila da i njeni kućni ljubimci osete praznični duh, i dok je mačak strpljivo pozirao sa kapicom na glaci, njenoj kuci se nije svidela ova ideja te je svoju kapicu jako brzo skinula.

Foto: E-stock

Foto: E-stock

U domu porodice Vračević je sve okićeno već neko vreme, a kako name je otkrila Zorica, Darijina i Doroteina mama, oni uživaju u pogledu na jelku dugo nakon Nove godine.

Foto: E-stock

Dorotea i Darija su osim velike jelke, okitili i jelkicu u  njihovoj sobi.

Foto: E-stock

Darija nam je rekla da će 2016. godinu pamtiti, a da joj je najjači utisak ostavilo učešće u "Pinkovim zvezdicama" odakle nosi predivne uspomene i mnoštvo sklopljenih prijateljstava. Upravo zbog toga nagrada iz "Pinkovih zvezdica" ima posebno mesto u njenom domu.

Foto: E-stock

Foto: E-stock

Svim mojim drugarima za Novu godinu želim da budu srećni , da se nikada ne svađaju, da budu zdravi, da nikad ne budu tužni - rekla je Pinkova zvezdica.

Foto: E-stock

Autor: J. Vučić

#Darija Vračević

#Jelka

#Pinkove zvezdice

'