AKTUELNO

Ti imaš jako lepu lirsku boju glasa i ništa ja tu ne bih dirao, to će biti moj moto danas, rekao je Sergej Ćetković.

Hamza Asotić iz Novog Pazara otpevao je pesmu Milana Stankovića "Perje". Hamza ima 15 godina i za ovu interpretaciju je dobio svih pet glasova žirija. Ovaj takmičar je priznao da se iznenadio visokom ocenom, al članovi žirija su rekli da zaslužuje mesto u četvrtom krugu.

Foto: Printscreen Youtube

Nemoguće da se iznenadio zato što je očigledno da je jako puno radio na ovoj pesmi jer se to čuje u svakom stihu. Vidi se koliko si vežbao i koliko si nijansi upotrebio. Baš je ciljano na to išao, tako da sam ja sigurna da si ti očekivao peticu. Ovo jeste petica zato što imaš sve detalje na kojima si vredno radio - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: YouTube screenshot

Moja prva kompozicija u životu je ovo, tako da mi se mnogo sviđa. Mnogo je bilo iskreno i fino. Ja mislim da je ovo prvi put da sam čuo da je neko obratio pažnju na sve detalje u pesmi i te nijanse i za to ti svaka čast! Ovo nimalo nije bilo lako - rekao je Milan Stanković.

Foto: YouTube screenshot

- Bilo je iskreno i pored tih nekih netačnosti. Mene si ubedio, bilo je toliko nekih detalja lepih. Ti imaš jako lepu lirsku boju glasa i ništa ja tu ne bih dirao, to će biti moj moto danas - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Hamza Asotić

#Pinkove zvezdice

#Takmičar

'