separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

JELENA TOMAŠEVIĆ PONOSNA NA POBEDNIKA PINKOVIH ZVEZDICA: Ljuba mi je prirastao za srce od prve emisije, NAPUNIĆE ARENU JEDNOG DANA!


Članica žirija ne krije sreću zbog njegovog uspeha.


Vlasnica jednog od najlepših i najmoćnijih vokala na ovim prostorima, Jelena Tomašević, nedavno je izdala svoju novu pesmu pod nazivom "Dobro jutro ljubavi".

Iako mnoge njene koleginice pribegavaju novim trendovima elektronskog zvuka, te u pesmama sarađuju sa reperima, Jelena je ostala dosledna svom dobro poznatom stilu. Ona je za naš portal otkrila da li bi se i ona usudila na takvu promenu u svojoj karijeri.

Autor: TV Pink Printscreen

Svako se menja u skladu sa sobom. Za mene je ovo velika promena u smislu da sam na drugom albumu "Ime moje" imala pesama koje su elekstro-pop, odnosno njihovi aranžmani i to su velike promene za mene. Pesma "Dobro jutro ljubavi" je drugačija od na primer "Okeana", "Jutra" ali opet možete prepoznati mene u svemu tome. Mislim da je suština zadržati svoju autentičnost a uneti neke novitete, mislim da mi je to pošlo za rukom ovoga puta - navela je Tomaševićeva.

Ona je bila članica žirija najgledanijeg muzičkog dečijeg takmičenja "Pinkove zvezdice" u kome je pobedu odneo Ljuba Stanković. Ljuba je po završetku takmičenja snimio duetsku pesmu "Tutorial" sa Severinom. Mi smo pitali Jelenu da li je čula ovu pesmu i kako joj se dopada, ali i da li ona planira da sarađuje sa nekim mališanom.

Čula sam to na Instagramu. Zanimljivo mi je. Ja njemu želim svu sreću, on je dete koje zaslužuje sve najbolje u životu. Presrećna sam što je baš on pobedio jer mi je od prve emisije prirastao za srce. Potiče iz jedne normalne i skromne porodice koja neguje prave, tradicionalne vrednosti i mislim da ga slava neće poneti, da će biti dobar đak kad krene u školu, da će upisati muzičku školu to mu želim od srca, da jednog dana dolazimo na njegove koncerte u Sava centru, u Areni, jer mislim da on zaista ima snagu da iznese karijeru jednog vokalnog umetnika, koji će da prodaje ulaznice i da puni dvorane - rekla je Jelena.

Autor: Rajko Ristić

Kada bi se pronašla odgovarajuća pesma, zašto da ne. Ima mnogo njih, nekoga ću izostaviti. Mnogo je devojčica koje pevaju vanserijski, takođe i dečaka koji su tako autentični i drugačiji, ne bih mogla da izdvojim ni jednog konkretno. Svakako bih volela da snimim pesmu sa nekom Pinkovom zvezdicom, zašto da ne - navela je članica žirija.

Jelena već godinama uživa u skladnom braku sa glumcem Ivanom Bosiljčićem, a njihovu ljubav je upotpunila i ćerkica Nina. Nas je zanimalo da li je strog roditelj i da li ih ćerkica sluša.

Autor: TvPink Printscreen

Mi smo dovoljno autoritativni, tako da nas dete sluša, ali smo i puni ljubavi. Pružamo joj bezgraničnu ljubav. Međutim, zna se šta može šta ne može, kad je nešto ne, onda je ne. Zaista smo uspeli oboje da izgradimo taj stav, tako da je ona jedno divno i posušno dete. Ali naravno da je puna duha, vedra, pozitivna, radosna i mi je puštamo da bude dete, ne živi pod stegama - navela je Tomaševićeva.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti