separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Ljuba Stanković dobio POKLON od Saše Kovačevića, pa otkrio sa kojim ČLANOM PORODICE snima duet! (FOTO)


Popularni pevač posetio je Ljubinu porodicu dan posle rođendana pobednika "Pinkovih zvezdica".


Goca Tržan, Milica Todorović, Dženan Lončarević, Bojan Vasković i Ljuba Stanković su gosti ovonedeljnog izdanja emisije "AmiDži šou", autora i voditelja Ognjena Amidžića. Pobednik "Pinkovih zvezdica" odmah se na početku emisije pohvalio poklonom koji je dobio od pevača Saše Kovačevića, koji mu je pružao bezrezervnu podršku tokom celog takmičenja.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: Privatna arhiva

On mi je poklonio ovaj parfem. Došao je kod mene sutradan posle rođendana i onda mi ga je dao - rekao je Ljuba.

Autor: TvPink Printscreen

U nastavku je Ljuba Stanković izjavio kako je bio mnogo srećan kada je saznao da je pobedio u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", ali i da mu već sada nedostaju žiri i scena.

Autor: TvPink Printscreen

Ljuba je rekao i kako nakon duetske pesme sa pevačicom Severinom, sada radi i na numeri u kojoj će glas ukrstiti sa svojom rođenom sestrom Marinom, takođe nekadašnjom učesnicom "Pinkovih zvezdica".

Ona je prelepa i pesma je prelepa - govorio je Ljuba o Severini, a zatim je pričao o pesmi koju snima sa sestrom: To ćemo da uradimo... Već treba - pričao je Stanković.

Autor: TvPink Printscreen

Stanković je, inače, u emisiji "Amidži šou" zajedno sa Dženanom Lončarevićem otpevao pesmu "Sve je laž" Dina Merlina, nakon čega je nagrađen gromoglasnim aplauzom publike u studiju, ali i Ognjenovih gostiju.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti