AKTUELNO

Popularni pevač posetio je Ljubinu porodicu dan posle rođendana pobednika "Pinkovih zvezdica".

Goca Tržan, Milica Todorović, Dženan Lončarević, Bojan Vasković i Ljuba Stanković su gosti ovonedeljnog izdanja emisije "AmiDži šou", autora i voditelja Ognjena Amidžića. Pobednik "Pinkovih zvezdica" odmah se na početku emisije pohvalio poklonom koji je dobio od pevača Saše Kovačevića, koji mu je pružao bezrezervnu podršku tokom celog takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Privatna arhiva

On mi je poklonio ovaj parfem. Došao je kod mene sutradan posle rođendana i onda mi ga je dao - rekao je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

U nastavku je Ljuba Stanković izjavio kako je bio mnogo srećan kada je saznao da je pobedio u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", ali i da mu već sada nedostaju žiri i scena.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba je rekao i kako nakon duetske pesme sa pevačicom Severinom, sada radi i na numeri u kojoj će glas ukrstiti sa svojom rođenom sestrom Marinom, takođe nekadašnjom učesnicom "Pinkovih zvezdica".

Ona je prelepa i pesma je prelepa - govorio je Ljuba o Severini, a zatim je pričao o pesmi koju snima sa sestrom: To ćemo da uradimo... Već treba - pričao je Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Stanković je, inače, u emisiji "Amidži šou" zajedno sa Dženanom Lončarevićem otpevao pesmu "Sve je laž" Dina Merlina, nakon čega je nagrađen gromoglasnim aplauzom publike u studiju, ali i Ognjenovih gostiju.

PROČITAJTE: PROMENA IZ KORENA: Milica Todorović više nije plavuša! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ljuba Stanković

#Saša Kovačević

'