separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NAJSLAĐI TRENUCI SU SA NAJMLAĐIM TAKMIČARIMA: Marijana Mićić OTKRILA po čemu će pamititi ovu sezonu Pinkovih zvezdica! (FOTO)


Ona je sve vreme bila uz njih i pružala im podršku.


Tokom sinoćne večeri održano je superfinale najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu "Pinkove zvezdice". Posle deset meseci, koliko je trajalo omiljeno takmičenje regionalne TV publike, počasnu titulu pobednika poneo je šestogodišnji Ljuba Stanković

Autor: Pink.rs

Marijana Mićić, voditeljka koja provodi najviše vremena sa talenovanim mališanima na sceni i koja je ispratila sve četiri sezone "Pinkovih zvezdica", veoma je zadovoljna izborom supefinalista. 

Kao i svake godine, do finala i polufinala se iskristališe ko su najbolji takmičari. Žiri ih lepo prosledi publici koja ih izglasa, i nikada nema greške - rekla je voditeljka. 

Voditeljka ne krije da je pravo uživanje naći se na njenom mestu i da je svake godine jako uzbudljivo na sceni "Pinkovih zvezdica", jer dolaze različiti profili dece. 

Bez obzira na to što je svake sezone manje-više isti koncept i žiri, ono što ovu sezonu jesu svakako takmičari. U svakoj od njih imamo nekoliko takmičara koji su bili upečatljivi, bilo po svojoj slatkoći, raskošnim glasovima ili po divnim nastupima - rekla je Marijana i dodala šta će uvek pamtiti:   

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

Uvek su mi najzanimljiviji momenti sa najmlađim takmičarima, jer od njih nikada ne znamo šta da očekujemo. Upravo onaj momenat kada Goca pita Ljubu "Jesi li umoran", a on kaže: "Hvala". Tako da su to najslađi trenuci, a bilo ih je dosta - rekla je Marijana.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti