AKTUELNO

Oduševljen svim nagradama koje je osvojio.

Tokom prethodne noći, posle deset meseci je završeno najgledanije muzičko takmičenje za decu "Pinkove zvezdice". Njih desetoro se borilo za prestižnu nagradu, a laskavu titulu pobednika je odneo šestogodišnji dečak Ljuba Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je voditeljka Marijana Mićić saopštila da je Ljuba pobednik četvrte sezone ovog muzičkog programa, on je od sreće skakao, a svi drugovi i drugarice su mu čestitali na pobedi, a evo kakvi su njegovi utisci nakon proglašenja.

Jao presrećan sam, ne znam šta da kažem, ne mogu ovaj osećaj da opišem. Svi su mi čestitali, mama i tata i oni su me izljubili. Mnogo sam uzbuđen i srećan. Mnogo mi je žao što je završeno takmičenje - skakao je Ljuba nasmejanog lica po sceni i dodao:

Foto: Pink

Dobio sam ovu veliku zvezdu i čuvaću je, paziću da je ne polomim. Pored ovoga, dobio sam hoverboard i skejt. Najlepše što ću poneti iz ovog takmičenja je zvezda - rekao je ovaj šestogodišnji mališan.

Ovaj šestogodišnji dečak je bio jako uzbuđen što je baš on taj koji je poneo najveću nagradu ali kako kaže, to je donekle i očekivao.

Ako bi mi se ukazala prilika voleo bih da snimim duet sa Gocom Tržan i Jelenom - rekao je on.

Foto: Pink

Saša Kovačević je kroz ovo takmičenje bodrio Ljubu, a neposredno pred superfinale je na svom instagram profilu objavio fotografiju kojom je pozvao sve gledaoce da glasaju za ovog mališana, a ona mu je on uputio zahvalnicu.

Hvala mu za sve što je uradio za mene, veoma sam mu zahvalan - poručio je Ljuba Saši Kovačeviću.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ČAST KOJA SE NE PRUŽA SVIMA! Pinkova zvezdica Darija Vračević PUTUJE U BELORUSIJU na festival, a pre nje su tamo pevale VELIKE ZVEZDE SA NAŠE SCENE!

Za Ljubu tek predstoje velike poslovne ponude i izazovi, a on je priznao da bi voleo da snimi duet sa Gocom Tržan i Jelenom Tomašević. Bilo kako bilo, ne sumnjamo da će nas kao i do sada, pobednik Pinkovih zvezdica oduševljavati svojim glasom.

D. B.

#Ljuba Stanković

#Pinkove zvezdice

#Saša Kovačević

'