AKTUELNO

Veoma je uzbuđena!

Darija Daka Vračević proslavila se u drugoj sezoni najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" gde je postigla veliki uspeh, a ona od tada ne staje već vredno radi na svojoj karijeri. Sada Dariju očekuje još jedan poslovni izazov koji za nju predstavlja veliku čast i ne može da dočeka da predstavi Srbiju na jednom velikom festivalu.

Foto: Promo

Naime, Darija će se predstaviti na "Slavjanskom bazaru" koji se održava u Belorusiji, a tome se veoma raduje.

- Darija 9. jula putuje u Belorusiju na jedan od najvećih i najprestižnijih Međunarodnih festivala - Slavjanski bazar - u Vitebsku, drugom gradu po veličini, koji se nalazi na severoistoku Belorusije. "Slavjanski bazar" postao je jedan od glavnih događaja u toj oblasti i zemlje iz celog sveta su pokazale ogromno interesovanje za ovaj festival. Izabrana je od strane WAF-a (World Association of Festivals ), Svetske Asocijacije Festivala, da predstavi Srbiju na ovom velikom festivalu među decom pobednicima na festivalima u Srbiji. Jako je srećna i uzbuđena i jedva čeka da ode. Festival se održava u periodu od 12 - 16. jula, a Darija će pevati prve večeri pesmu na maternjem jeziku i to “Nije ljubav stvar” od Željka Joksimovića, a druge festivalske večeri pevaće pesmu od Selin Dion ”I surrender”. Takođe će nastupiti nakon toga i na reviji pobednika sa pesmom “Samo da rata ne bude”. Na ovom festivalu su nastupile mnoge najveće zvezde sa naše muzičke scene, kao što su Željko Joksimović, Jelena Tomašević, Marija Šerifović, Toše Proeski, a prošle godine kao predstavnik Srbije nastupila je Nevena Bozović. Ove godine, pored Srbije, nastupiće još oko 25 zemalja sveta. Velika je odgovornost za nju ali i velika čast sto je dobila priliku da predstavi svoju zemlju na jednom od najvećih festivala. Pripreme su uveliko u toku. Odlazi na časove pevanja kod profesorke Andree Rađenovic i uskoro kreće i sa koreografskim probama sa Natašom Stanković, trenerom iz njenog kluba Dance factory. Kostimi za nastupe se šiju, osmišljeni su sa mnogo ljubavi uz trud da budu originalni kao i uvek do sada - kaže Darijina mama.

Foto: Promo

Darijina mama dodaje da je konkurencija veoma jaka, te će se ona potruditi da da sve od sebe, ali ističe da je sama mogućnost učešća na ovom festivalu za nju već veliki uspeh. Mi ne sumnjamo da će se Darija predstaviti fantastično a sve što se bude dešavalo prvi ćete saznati na portalu Pink.rs.

Autor: Pink.rs

#Darija Vračević

#Pinkove zvezdice

'