AKTUELNO

Večeras ćete vi izabrati pobednika četvrte sezone ''Pinkovih zvezdica''.

Uskoro počinje superfinale najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", a ove noći ćemo saznati koji takmičar je zaslužio da ponese titulu četvrte Pinkove zvezdice.

Foto: TV Pink Printscreen

Superfinalisti su pre večerašnje emisije preneli svoje utiske i nade a neki nisu skrivali ni tremu pred izlazak na veliku Pinkovu scenu.

Sve emocije su se pomešale u meni na publici je da odluči. Večeras mi je svejedno da li sam prvi ili deseti. Lepo je što sam u superfinalu - rekao je Luka Utvić.

Foto: TV Pink

Uzbuđen sam mnogo, spremio sam četiri pesme i jedva čekam da vidim kako će sve izgledati. Presrećan sam što sam došao do superfinala, to mi je i bila želja, a voleo bih da budem u top 5 - naveo je Dražen Baković.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam malu tremu. Volela bih da osvojim neko od prva tri mesta, jako sam uzbuđena i mnogo mi je drago sto se nalazim u superfinalu - istakla je Mia Mustafa.

Foto: E-Stock/Rajko

Super se osećam veoma sam uzbuđen, očekujem da budem među prvih pet, ali biće kako odluči publika - rekao je Tomislav Božović pred početak emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da opišem euforiju i uzbuđenje koje trenutno osećam. Zahvalna sam publici što je glasala za mene i jedva čekam da izađem na scenu. Od večerašnjeg nastupa očekujem samo dobru zabavu - poverila se Teodora Tara Stojanović.

Foto: E-Stock/Rajko

Presrećna sam što sam došla do superfinala. Od večerašnjeg nastupa očekujem da dobro otpevam i nadam se da ću biti prva od desetoro - navela je Ljiljana Plavšić.

Foto: E-Stock/Rajko

Veoma sam uzbuđen, ne mogu da iščekam kada ću izaći na scenu. Voleo bih da osvojim što bolji plasman za večeras, ali naravno to sve zavisi od publike i ja sam im mnogo zahvalan što su me do sada podržavali - rekao je Petar Bulatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam se uzbuđeno, nemam tremu jer mi nije bitno koje mesto ću osvojiti. Spremna sam za večeras i vežbala sam dosta, jedva čekam da superfinale počne - navela je Sara Simić.

Foto: E-Stock/Rajko

Jako sam srećan što sam došao do superfinala, ali isto tako i tužan sto se Pinkove zvezdice završavaju. Želim da pozdravim sve svoje fanove koji su me podržavali, žiri, ceo Pink. Voleo bih da pobedim i jedva čekam da izađem na scenu - rekao je Ljuba Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Uzbuđena sam jako i srećna što se nalazim u superfinalu, ali i pomalo tužna što se sve ovo završava - istakla je Teodora Marković.

Foto: E-Stock/Rajko

Pink.rs

#Pinkove zvezdice

'