AKTUELNO

Oni su za Pink.rs podelili utiske pred odlučujuću noć.

Na televiziji Pink večeras se uživo emituje superfinale četvrte sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, Pinkovih zvezdica. Uzbuđenje je veoma veliko jer svi sa velikim nestrpljenjem iščekujemo da saznamo ko će poneti ovu laskavu titulu, a kako nije lako ni našim takmičarima, koji su se osam meseci borili da dođu do ovog dana, tako nije lako ni našem petočlanom žiriju.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Sergej Ćetković, Jelena Tomašević, Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Milan Stanković ove sezone uživali su da gledaju i slušaju talentovane mališane, ali i da odlučuju ko će od njih nastaviti takmičenje, a ko ne. U prethodne tri emisije, kao i večeras, oni će sedeti u svojim crvenim stolicama i uživati jer je sada sve na publici. Oni priznaju da im je u isto vreme i drago i žao što se četvrta sezona završava.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Uzbuđena sam, jedva čekam da vidim kako će biti večeras, neka najbolji pevač pobedi. Žao mi je što su prošli put ispale Emilija, Emma, Leonora i Ivana, one su velike pevačice, ali mogu da razumem da je publika glasala za decu koja su im slatka. Apsolutno imam svog favorita ali mislim da koga god publika izabere večeras neće pogrešiti - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Očekujem fantastično takmičenje, puno dobrih pesama i dobrih glasova od naše sjajne dece koje smo slušali prethodnih 10 meseci - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Očekujem da najbolji pobedi. Velika pohvala i veliko bravo za sve klince koji su stigli dovde - rekao je Sergej.

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras očekujem pravi spektakl sa najtalentovanijim takmičarima i nešto najlepše što se emituje na televiziji. Generalno oni takmičari koji su došli dovde su mega i imaju najviše potencijala. O favoritu je malo nezahvalno pričati, mi imamo miljenika nacije, ja sam uvek bio i za njega i za Teodoru Taru, Miu Mustafu, te zvezde koje mogu da pariraju u svemu. Nijedna sezona nije ista, ono što.je zajedničko za sve sezone jeste što imamo decu koja su jako talentovana i decu koju voli narod i on za njih glasa i tu više nema naših odluka - rekao je Milan.

Foto: Televizija Pink

Na neki način osećam olakšanje zato što je kraj, a opet mi je žao i osećam jednu dozu straha sta će biti u sledećoj sezoni. Kad god mislimo da neće biti toliko dobrih mališana oni nas demantuju. Iz sezone u sezonu krećemo u novu avanturu. Zadovoljna sam izborom publike za superfinaliste jer smo već imali sjajnih 20 polufinalista i ko god da je prošao u superfinale mi smo zadovoljni - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Ostalo je još samo malo vremena dok ne saznamo ko će biti četvrta Pinkova zvezdica a u nastavku pogledajte kako možete da glasate za svog favorita.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

#Žiri

'