AKTUELNO

Za njega ne postoje prepreke!

Još jedan Podgoričanin koji je osvojio srca svih je večeras u prvom krugu u superfinalu izašao na scenu Pinkovih zvezdica. Dražen Baković je večeras otpevao pesmu "Mojoj majci" Hanke Paldum, što je dovelo do toga da mnogima u studiju krenu suze.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i uvek, Petra su i sada pratili plesači na sceni, a upravo oni su ceo ovaj nastup učinili još magičnijim.

Foto: TvPink Printscreen

On je standardno dobar, odličan, ovo mi je bilo potresno, početak, sve je bilo nekako da se naježiš. Zaista svaki put umeš da iznenadiš i izneseš pesmu kao da je tvoja, kao da je tvoja autorska pesma - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Au, rasplaka me ovo dete - evo mama mi piše. U sebi nosiš nešto iskonsko, emocija koja ispuni celu prostoriju i ja bih voleo da ljudi to prepoznaju i glasaju za tebe - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jedan takmičar koji je prošao u drugi krug superfinala četvrte sezone Pinkovih zvezdica nakon preseka glasova je i Dražen. On je sada odlučio da se predstavi numerom "Adio amore" repera Raste, koja je nešto potpuno drugačije od onoga što je do sada pevao.

Foto: TvPink Printscreen

Sviđa mi se ova pesma u tvojoj interpretaciji. Super si je otpevao i baš mi je bilo zabavno i eto jedna tvoja interpretacija koja nije pevački zahtevna a ti si je napravio takvom - rekla je Goca

Foto: TV Pink Printscreen

Pored Petra Bulatovića i Dražen je prošao u treći krug u superfinalu, a on će se sada predstaviti numerom "A što ćemo ljubav kriti" Silvane Armenulić i potpuno ostavio sve bez daha.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih samo da ga pohvalim, njegov način pevanja i izbor pesama, od početka ovog programa ti se držiš sa obe noge na zemlji - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Dražen je uspeo da dođe do samog finiša takmičenja, pored Ljube Stankovića. On je za sam kraj odlučio da otpeva pesmu "Zajdi, zajdi" koju je već izvodio u ovom takmičenju i uspeo da naježi sve u studiju ali i gledaoce kraj malih ekrana.

Foto: TvPink Printscreen

Bilo je maestralno, čak i bolje nego prošli put. Nemoj da biraš pesme koje te nisu dostojne jer si veliki pevač - rekla mu je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Dražen je privukao veliku pažnju javnosti kada se pojavio u ovom takmičenju, a ono što je žiri uvek isticao kod njega jeste emocija sa kojom izvodi svaku pesmu. Iako je još uvek dečak, on je pokazao da to nije prepreka da svaku pesmu otpeva kao da ima već najmanje 20 godina iskustva.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

- za Srbiju 9 na broj 3010 - za Crnu Goru 9 na broj 14664 - za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)C9 na 091514402 - za Makedoniju GLA(razmak)C9 na 141345 - za Hrvatsku GLA(razmak)C9 na 666555 - za Sloveniju GLA(razmak)C9 na 3223 - za Austriju GLA(razmak)C9 na 0900506506 - za Nemačku GLA(razmak)C9 na 44144 - za Švajcarsku GLA(razmak)C9 na 9292 - za Norvešku GLA(razmak)C9 na 2098 - za Švedsku GLA(razmak)C9na 72027 - za Dansku GLA(razmak)C9 na 1963 - za Australiju GLA(razmak)C9 na 19707799

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Autor: N. Vujčić

#Dražen Baković

#Pinkove zvezdice

'