AKTUELNO

Ovo je po rečima žirija bio njen najbolji nastup do sada!

Talentovana Sara Simić večeras je treća po redu u prvom krugu izašla na scenu Pinkovih zvezdica. Ona je odlučila da se predstavi numerom "Crno i belo" makedonske pevačice Kaliopi, čime je pokazala koliko je njen glas veliki.

Foto: TvPink Printscreen

Na sceni sa njom bili su i plesači, koji su ceo Sarin nastup učinili još magičnijim, a žiri joj je i ovog puta dao komplimente.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si izuzetno ozbiljno shvatila ovo superfinale jer si ozbiljno dobro pevala, nikad ovako nisi pevala! Sve je tako bilo nežno u početku, a sad je izašla jedna lavica i oduvala nas sve! Promenio se tvoj stav na bini i zrelost tvog glasa se formirao i mnogo sam srećna što si među superfinalistima - rekla je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao da je neko drugo dete. Ona je neko o kome smo pričali davno da li da nastavi dalje ili ne, ali ovim si zasluženo došla dovde jer si pokidala - rekao je Sergej.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon prvog preseka glasova, Sara je dobila priliku da nastavi dalje takmičenje što je jako obradovalo. Za drugi krug ove večeri ona je odlučila da otpeva pesmu "Više se ne vraćaš" koju u originalu izvodi makedonska pevačica Karolina Gočeva.

Foto: TvPink Printscreen

Sad posle ove pesme apsolutno si dorasla zadatku i zaslužila da se nađeš tu gde jesi - rekao je Milan

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Sara je do sada u takmičenju pokazala da može da se snađe u svakom žanru muzike baš iz razloga što je birala različite pesme. Ona se trudila da uvek da najbolje od sebe na sceni, pa samim tim nije čudno što je stigla do superfinala. Ukoliko je Sara vaš favorit u nastavku pogledajte kako možete glasati za nju.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

- za Srbiju 7 na broj 3010 - za Crnu Goru 7 na broj 14664 - za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)C7 na 091514402 - za Makedoniju GLA(razmak)C7 na 141345 - za Hrvatsku GLA(razmak)C7 na 666555 - za Sloveniju GLA(razmak)C7 na 3223 - za Austriju GLA(razmak)C7 na 0900506506 - za Nemačku GLA(razmak)C7 na 44144 - za Švajcarsku GLA(razmak)C7 na 9292 - za Norvešku GLA(razmak)C7 na 2098 - za Švedsku GLA(razmak)C7 na 72027 - za Dansku GLA(razmak)C7 na 1963 - za Australiju GLA(razmak)C7 na 19707799

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

#Sara Simić

'