AKTUELNO

Tepdpra priznaje da je doživela veliku transformaciju tokom ovih osam meseci koliko traje četvrta sezona "Pinkovih zvezdica".

Nakon učešća u drugoj sezoni, petnaestogodišnja Teodora Marković iz Vlasotinca ponovo se prijavila za najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice", pokazala veliki talenat i napredak i sasvim zasluženo stigla do superfinala četvrte sezone.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Iako je za ovih osam meseci doživela mnogo lepih trenutaka, pitali smo Teodoru da izdvoji jedan najlepši.

Najlepši momenat je bio kada se Goca Tržan rasplakala dok sam pevala pesmu 'Dušo varljiva', jer je doživela istu emociju kao i ja. Tako da mi je to jedan od najlepših trenutaka - ispričala je Teodora.

Osim što na sceni deluje samouvereno, Teodora kaže da nikada do sada nije osetila strah tokom takmičenja.

Uvek postoji trema pred nastup, ali sve bude u redu na kraju. Nisam do sada osetila neki strah - rekla je Teodora, a potom otkrila šta pomisli pre svakog nastupa:
Pre nego što počnem da pevam pomislim na svoju mamu, koja mi uvek kaže da ne brinem i da će sve biti u redu.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Teodora je učestvovala i u drugoj sezoni, a kada se pojavila u četvrtoj napredak je bio i više nego očigledan. Sada smo pitali ovu izuzetno talentovanu devojčicu koliko se promenila od prvog do superfinalnog nastupa.

U odnosu na prvi nastup sam se ja sama promenila, ovo takmičenje me je naučilo da se borim, da imam svoj stav i da upoznam sebe - rekla je Teodora.

Ona je otkrila i ko je njen favorit, sa kim bi od Zvezdica snimila duet, ali i za koju pesmu bi volela da je njena.

Moj favorit u takmičenju je Mia Mustafa, a duet bih snimila sa Lukom Utvićem. A što se tiče pesme za koju bih volela da je moja, to je sigurno Rijanina pesma 'Love on the Brain' - rekla je ova petnaestogodišnjakinja.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Za kraj, pitali smo Teodoru da li vidi sebe kao pobednicu, ali i kako se oseća pred večerašnje superfinale.

Iskreno, nisam razmišljala o sebi kao pobednici jer se nisam prijavila da bih pobedila, već da napredujem i da stičem nova prijateljstva. Nisam očekivala da ću proći u superfinale, ali sam se nadala i sada sam veoma srećna. U odnosu na prvi nastup, sada više nemam tremu i jedva čekam da večeras izađem na scenu - rekla je Teodora.

Ukoliko je Teodora vaš favorit i želite da je vidite kao pobednicu "Pinkovih zvezdica" u nastavku pogledajte kako možete glasati za nju.

- za Srbiju 14 na broj 3010

- za Crnu Goru 14 na broj 14664

- za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)C14 na 091514402

- za Makedoniju GLA(razmak)C14 na 141345

- za Hrvatsku GLA(razmak)C14 na 666555

- za Sloveniju GLA(razmak)C14 na 3223

- za Austriju GLA(razmak)C14 na 0900506506

- za Nemačku GLA(razmak)C14 na 44144

- za Švajcarsku GLA(razmak)C14 na 9292

- za Norvešku GLA(razmak)C14 na 2098

- za Švedsku GLA(razmak)C14 na 72027

- za Dansku GLA(razmak)C14 na 1963

- za Australiju GLA(razmak)C14 na 19707799

Teodorin nastup ćete gledati u velikom superfinalu četvrte sezone "Pinkovih zvezdica" u petak 29. juna u 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Teodora Marković

'