AKTUELNO

Mia nam je otkrila i šta pomisli nekoliko sekundi pre nego što izađe na veliku scenu i stane pred petočlani žiri i milionski auditorijum.

Četrnaestogodišnja Mia Mustafa iz Skoplja oduševila je region svojim neverovatnim glasom, ali i performasnima na sceni dostojnim svetskih zvezda, te je sa svim zasluženo, zahvaljujući vašim glasovima, stigla do superfinala četvrte sezona najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice".

Foto: TvPink Printscreen

Sa ovom talentovanom devojčicom razgovarali smo o njenim favoritima u takmičenju, o tome kako se oseća pred superfinale, ali i o najlepšim trenucima u takmičenju.

Najlepši momenat u 'Pinkovim zvezdicama' je kada sam pevala pesmi Ejmi Vajnhaus 'Valerie', mislim da je to bio moj najbolji nastup i najbolji momenat - rekla je na početku Mia.

Verovali ili ne, Mia je u jednoj situaciji osetila strah na sceni, iako izgleda veoma samouvereno.

Jedini put kada sam osetila strah bio je kada sam pevala pesmu 'Poljsko cveće', jer je bilo veoma emotivno i osećala sam tremu, tada sam se i rasplakala na sceni - objasnila je ova Makedonka.

Foto: TvPink Printscreen

Ona nam je otkrila i šta pomisli nekoliko sekundi pre nego što izađe na veliku scenu i stane pred petočlani žiri i milionski auditorijum.

Pred nastup uvek pomislim da treba samo da izađem i otpevam najbolje, da ja budem zadovoljna - kaže Mia i dodaje:
Mislim da su mi se u odnosu na prvi nastup mnogo popravile glasovne sposobnosti i moje ponašanje na sceni.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Osim što bi volela da ponese titulu četvrte "Pinkove zvezdice", Mia nam je rekla i ko je njen favorit, ali i sa kim bi volela da snimi duetsku pesmu.

Moj favorit je definitvno Teodora-Tara Stojanović, a sa njom i Draženom Bakovićem bih volela da snimim duet - rekla je Mia i otkrila za koju pesmu bi volela da je njena:
To bi sigurno bila pesma Ejmi Vajnhaus 'You Know I'm No Good'.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Mia jedva čeka sutrašnje superfinale, a kako sama kaže, treme nema.

Realno da, mogu da vidim sebe kao pobednicu u 'Pinkovim zvezdicama'. Mislila sam da ću stići do finala, ali ne i do superfinala. Presrćna sam, ovo je veliki uspeh za mene. Nestrpljiva sam i jedva čekam supefinale, nemam tremu uopšte - rekla je za kraj Mia.

Ukoliko je Mia vaš favorit i želite da je vidite kao pobednicu "Pinkovih zvezdica" u nastavku pogledajte kako možete glasati za nju.

- za Srbiju 10 na broj 3010

- za Crnu Goru 10 na broj 14664

- za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)C10 na 091514402

- za Makedoniju GLA(razmak)C10 na 141345

- za Hrvatsku GLA(razmak)C10 na 666555

- za Sloveniju GLA(razmak)C10 na 3223

- za Austriju GLA(razmak)C10 na 0900506506

- za Nemačku GLA(razmak)C10 na 44144

- za Švajcarsku GLA(razmak)C10 na 9292

- za Norvešku GLA(razmak)C10 na 2098

- za Švedsku GLA(razmak)C10na 72027

- za Dansku GLA(razmak)C10 na 1963

- za Australiju GLA(razmak)C10 na 19707799

Mijin nastup ćete gledati u velikom superfinalu četvrte sezone "Pinkovih zvezdica" u petak 29. juna u 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Mia Mustafa

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'