AKTUELNO

Dražen je pričao o tome kako se oseća pred superfinale, da li ima tremu i da li očekuje pobedu.

Dvanaestogodišnji Dražen Baković iz Podgorice osvojio je region svojim emotivnim interpretacijama i briljantnim glasom, te ne čudi što je došao do superfinala četvrte sezone "Pinkovih zvezdica".

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Pred veliko superfinale koje će biti održano ovog petka, sa Draženom smo sumirali prethodnih osam meseci, koliko je trajalo takmičenje.

Najlepši momenat u 'Pinkovim zvezdicama' za mene je kada sam prošao u prvo polufinale i kada je Goca nakon jednog mog nastupa rekla da ima želju da me sa scene odvede pravo u studio da snimim pesmu - rekao je Dražen na samom početku razgovora.

Iako se dešavalo da na sceni oseti strah, Dražen je sve to uspešno prevazilazio, a sada nam je otkrio šta pomisli svaki put kada izađe na scenu.

Uglavnom sebe bodrim, kažem da ne treba da imam tremu i da se potpuno unesem u pesmu, to je sve o čemu razmišljam - kaže ovaj dvanaestogodišnjak.

Kroz ovih osam meseci svi takmičari su izuzetno napredovali u svakom smislu, a ovako Dražen opisuje promenu koja mu se dogodila.

Mislim da sam se izgradio kao pevač, promenio sam i unapredio pevanje, promenio se i stav na sceni - kaže Dražen.

Mada nije mogao da izdvoji favorita, Dražen je priznao sa kojom Zvezdicom bi voleo da snimi duetsku pesmu.

Foto: E-Stock/Rajko

Svi smo odlični, tako da stvarno ne znam koga bih izdvojio. Svi mi smo došli do superfinala zasluženo. Ima više Zvezdica sa kojima bih snimio duet, ali evo reći ću da bih najviše voleo da snimim duet sa Ljubom Stankovićem, Ivanom Dimkovski i Leonorom Gaši - rekao je ovaj talentovani dečak.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Dražen se kroz takmičenje uglavnom predstavljao emotivnim baladama, a nas je zanimalo koju pesmu koju je do sada pevao, bi voleo da je njegova.

Mnogo je pesama koje volim, i koje rado pevam, ali za Adilovu pesmu 'Veruj u nas' bih voleo da sam je snimio ja - ispričao je Dražen.

Za sam kraj, pitali smo Dražena kako se oseća pred superfinale, da li ima tremu i da li očekuje pobedu.

Voleo bih naravno da pobedim, kao i svi mi, ali je moj cilj i želja bila da uđem u superfinale, što sam i ostvario. Očekivao sam i nadao sam se da ću da prođem u superfinale. Imao sam tremu jedino kada sam pevao u prvom polufinalu, jer je to bila prva emisija uživo. Samo tada sam imao, a sad uopšte nemam, samo osećam uzbuđenje i jedva čekam superfinale - rekao je talentovani Podgoričanin.

Foto: E-Stock/Rajko

Ukoliko je Dražen vaš favorit i želite da ga vidite kao pobednika "Pinkovih zvezdica" u nastavku pogledajte kako možete glasati za njega.

- za Srbiju 9 na broj 3010

- za Crnu Goru 9 na broj 14664

- za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)C9 na 091514402

- za Makedoniju GLA(razmak)C9 na 141345

- za Hrvatsku GLA(razmak)C9 na 666555

- za Sloveniju GLA(razmak)C9 na 3223

- za Austriju GLA(razmak)C9 na 0900506506

- za Nemačku GLA(razmak)C9 na 44144

- za Švajcarsku GLA(razmak)C9 na 9292

- za Norvešku GLA(razmak)C9 na 2098

- za Švedsku GLA(razmak)C9na 72027

- za Dansku GLA(razmak)C9 na 1963

- za Australiju GLA(razmak)C9 na 19707799

Draženov nastup ćete gledati u velikom superfinalu četvrte sezone "Pinkovih zvezdica" u petak 29. juna u 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Dražen Baković

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'