separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

VEČERAS BIRATE POBEDNIKA PINKOVIH ZVEZDICA! Došao je trenutak koji je čekao ČITAV BALKAN, ne propustite spektakularno SUPERFINALE!


Milioni gledalaca s nestrpljenjem iščekuju večerašnje superfinale tokom kojeg će biti proglašen pobednik četvrte sezone najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima.


Posle osam meseci velike borbe i šezdeset takmičara koji su prošli audicije, došlo je vreme da region večeras dobije četvrtu Pinkovu zvezdicu u spektakularnom superfinalu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja.

Autor: e-stock Katarina Mihajlović

Kroz 35 emisija predstavilo se mnogo talentovanih kandidata, a do samog kraja takmičenja, zahvaljujući svom talentu, upornosti i posvećenosti, stiglo je desetoro najboljih.

Od prvog polufinala linije za glasanje su sve vreme otvorene, a samo ste vi, draga publiko, birali koje Zvezdice će proći u veliko superfinale četvrte sezone "Pinkovih zvezdica".

Za titulu četvrte Pinkove zvezdice ovog petka će se u superfinalu boriti Ljiljana Plavšić (broj 1), Tomislav Božović (broj 3), Sara Simić (broj 7), Petar Bulatović (broj 8), Dražen Baković (broj 9), Mia Mustafa (broj 10), Teodora-Tara Stojanović (broj 11), Luka Utvić (broj 12), Teodora Marković (broj 14) i Ljuba Stanković (broj 16), a ko će to biti, odlučujete isključivo vi, SMS glasovima.

Autor: Rajko Ristić

Pobednik može biti samo jedan, zato glasajte za svoju omiljenu tako što ćete X zameniti rednim brojem takmičara kog želite da podržite i poslati:

- za Srbiju X na broj 3010

- za Crnu Goru X na broj 14664

- za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)CX na 091514402

- za Makedoniju GLA(razmak)CX na 141345

- za Hrvatsku GLA(razmak)CX na 666555

- za Sloveniju GLA(razmak)CX na 3223

- za Austriju GLA(razmak)CX na 0900506506

- za Nemačku GLA(razmak)CX na 44144

- za Švajcarsku GLA(razmak)CX na 9292

- za Norvešku GLA(razmak)CX na 2098

- za Švedsku GLA(razmak)CX na 72027

- za Dansku GLA(razmak)CX na 1963

- za Australiju GLA(razmak)CX na 19707799

Autor: RTV Pink

Ne propustite deset najboljih talenata na Balkanu u spektakularnom superfinalu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" večeras 29. juna u 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti