AKTUELNO

Ova Pinkova zvezda je otkrila šta je to što pamti kao najlepši momenat u ovom takmičenju i šta se promenilo od prvog nastupa.

Finale najgledanijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" je završeno u petak veče, a njih desetoro je svojom harizmom, glasovnim mogućnostima zaslužilo da dođu do superfinala, samog vrha ovog muzičkog programa.

Foto: E-Stock/Rajko

Luka Utvić, četrnaestogodišnji dečak koji se već jednom oprobao na velelepnoj sceni Pinkovih zvezdica je otkrio koji momenat mu je najdraži i najlepši.

Najlepše se osećam tokom svakog snimanja, kada sam sa plesačima, žirijem, to je nešto što daje čar ovom takmičenju i čini ga Pinkovim zvezdicama - kaže Luka i dodaje da je samo jednom osetio strah u ovom takmičenju, a evo i kada:

Foto: TV Pink Printscreen

Strah sam osetio tokom prvog nastupa, jer sam se plašio kako će me publika prihvatiti, jer sam bio i prošle sezone u takmičenju i to je bilo malo stresno za mene. Ali čim sam video ljude i čuo aplauz, istopio sam se i znao sam da će sve biti u redu - rekao je Luka.

Napredak ove Pinkove zvezde se već od prvog nastupa video jasno, a evo šta se po njegovom mišljenju promenilo.

Od mog prvog nastupa do danas se promenila moja opuštenost na sceni, generalno scenski nastup. Prestao sam da falširam i šetam po intonacijama, to sam sam primetio, a i drugi su mi to rekli i drago mi je zbog toga što sam popravio pevanje. Potpuno sam rasterećen sada kada izađem na scenu - rekao je i dodao da se u privatnom životu ništa nije promenilo i da je to Luka kakav je uvek bio i pre Pinkovih zvezdica.

Foto: E-Stock/Rajko

Luka je otkrio da mu je jedna od omiljenih pesama "Magdalena", koju je i pevao tokom takmičenja i da bi voleo ukoliko se ostvari kao pevač da to bude njegova pesma.

Svidelo mi se kako sam otpevao pesmu od Olivera Dragojevića "Magdalena" i to je pesma koju bih prisvojio za sebe i prepevao. Ta pesma ima jaku emociju koju ja mogu da donesem - rekao je on.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

On je dobijao sijaset pohvala koje su ga pratile iz kruga u krug, Luka je priznao da nije očekivao da će doći do samog superfinala.

Ništa od ovoga do sada nisam očekivao, ali moram priznati da sam negde potajno priželjkivao u sebi duboko negde, jer ako nešto očekuješ i to se ne desi ti se onda razočaraš i pošto nisam očekivao, već priželjkivao sada je fenomenalan osećaj. Mislim da ako je bilo ko ušao u superfinale, i ko se inače prijavio za ovo takmičenje je moralni pobednik jer je skupio hrabrosti da predstavi sebe pred milionskim auditorijumom u najboljem svetlu - rekao je ovaj četrnaestogodišnji dečak.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Luka nam je za kraj rekao da ono je jedino o čemu razmišlja nekoliko minuta pred izlazak na scenu kako će izgledati njegov nastup, ali i da sebe ne vidi kao pobednika Pinkovih zvezdica, ali da to donekle priželjkuje.

Ukoliko je Luka vaš favorit i želite da ga vidite kao pobednika "Pinkovih zvezdica" u nastavku pogledajte kako možete glasati za njega.

- za Srbiju 12 na broj 3010

- za Crnu Goru 12 na broj 14664

-- za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)C12 na 091514402

- za Makedoniju GLA(razmak)C12 na 141345

- za Hrvatsku GLA(razmak)C12 na 666555

- za Sloveniju GLA(razmak)C12 na 3223

- za Austriju GLA(razmak)C12 na 0900506506

- za Nemačku GLA(razmak)C12 na 44144

- za Švajcarsku GLA(razmak)C12 na 9292

- za Norvešku GLA(razmak)C12 na 2098

- za Švedsku GLA(razmak)C12 na 72027

- za Dansku GLA(razmak)C12 na 1963

- za Australiju GLA(razmak)C12 na 19707799

Pročitajte još: OSEĆAO DA ĆE PROĆI U SUPERFINALE PINKOVIH ZVEZDICA! Tomislav Božović ostvario svoj NAJVEĆI SAN! (VIDEO)

Kako je izgledao nastup ove Pinkove zvezdice u finalu, možete se pristetiti i pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Luka Utvić

#Pinkove zvezdice

'