AKTUELNO

Odmah nakon prvog nastupa i susreta sa scenom, publikom i žirijem, Petar je uspeo da prevaziđe tremu i strah.

Talentovani Petar Bulatović je kroz svoje nastupe u četvrtoj sezoni "Pinkovih zvezdica" pokazao da ima glas, harizmu i emociju, i već od prvog kruga su njegov kvalitet prepoznali žiri i gledaoci TV Pink, te ne čudi što je došao do superfinala.

Foto: TV Pink Printscreen

Petar je postao miljenik devojčica, izuzetno je pevački napredovao i prihvatao kritike žirija kako bi bio još bolji, a sada na pragu superfinala sa njim sumiramo utiske.

Uglavnom su najlepši momenti bili kada sam čuo da sam prošao u sledeći krug, ali je najbolji trenutak za mene kada sam pevao 'Dozvola za ljubav'. Nekako sam se najlepše osećao, ispunjeno - rekao je Petar na početku razgovora.

Odmah nakon prvog nastupa i susreta sa scenom, publikom i žirijem, Petar je uspeo da prevaziđe tremu i strah.

Iskreno, nikad nisam osećao strah dok pevam, jedino sam osećao tremu na prvom nastupu. Inače, i da sam ispao u prvom krugu, bio bih zadovoljan, jer je velika stvar dobiti priliku da učestvuješ u ovom takmičenju - objasnio je ovaj Podgoričanin i otkrio šta pomisli pre nego što počne da peva:
Prvo što pomislim je da treba da se osećam dobro na sceni, kako bi gledaoci videli da uživam dok pevam, samo razmišljam o tome da se unesem u pesmu i da otpevam na najbolji način.

Foto: E-Stock/Rajko

Petrov napredak od prvog nastupa video se jasno, a evo šta se po njegovom mišljenju promenilo.

Promenio sam se mnogo, i što se tiče pevanja i scenskog nastupa. Promenio mi se malo i život, stekao sam popularnost, mada se trudim da prema svima ostanem isti, da svima posvetim dovoljno vremena. Uglavnom, život mi se promenio nabolje - rekao je Petar.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

U ovom takmičenju mu je najvažnije druženje, a da se na snimanjima "Pinkovih zvezdica" rađaju najlepša prijateljstva, dokaz je i njegov odgovor na pitanje ko mu je favorit.

Nemam favorita jer mi jedno druge ne doživljavamo kao konkurenciju, samo se družimo i uživamo u svakom snimanju - rekao je Petar i dodao:
Možda bih najviše voleo da snimim duet sa Draženom Bakovićem, jer se nekako najbolje družimo. Ali voleo bih i sa Ivanom Dimkovski i Lukom Utvićem jer imamo sličan stil pevanja.

Petar je kroz celo takmičenje imao izgrađen stil, a evo koje pesme bi voleo da su njegove.

Prepevao bih pesmu Dejana Matića 'Dozvola za ljubav', Saše Matića 'Kad ljubav zakasni' i Željka Joksimovića 'Drska ženo plava'. Ima još mnogo pesama koje volim, ali ove tri mi najbolje leže - rekao je Petar.

Foto: E-Stock/Rajko

Za kraj, Petar je otkrio da li je očekivao da prođe u superfinale i da li ima tremu pred ovonedeljni nastup.

Kada sam počeo da se takmičim u 'Pinkovim zvezdicama', počeo sam mnogo više da radim na pevanju, da se trudim i zbog toga sam se negde u dubini duše nadao da ću proći u superfinale. Znao sam da to neću moći da postignem bez velikog rada, zato sam se trudio i dogurao do samog kraja. Nemam tremu pred superfinale, nije mi svejedno nikad bilo, ali sam u svojoj glavi smiren i samo želim da publici i žiriju prenesem emocije - kaže Petar.

Ukoliko je Petar vaš favorit i želite da ga vidite kao pobednika "Pinkovih zvezdica" u nastavku pogledajte kako možete glasati za njega.

- za Srbiju 8 na broj 3010

- za Crnu Goru 8 na broj 14664

- za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)C8 na 091514402

- za Makedoniju GLA(razmak)C8 na 141345

- za Hrvatsku GLA(razmak)C8 na 666555

- za Sloveniju GLA(razmak)C8 na 3223

- za Austriju GLA(razmak)C8 na 0900506506

- za Nemačku GLA(razmak)C8 na 44144

- za Švajcarsku GLA(razmak)C8 na 9292

- za Norvešku GLA(razmak)C8 na 2098

- za Švedsku GLA(razmak)C8 na 72027

- za Dansku GLA(razmak)C8 na 1963

- za Australiju GLA(razmak)C8 na 19707799

Petrov nastup ćete gledati u velikom superfinalu četvrte sezone "Pinkovih zvezdica" u petak 29. juna u 21 čas samo na TV Pink, a do tada se podsetite njegovog finalnog nastupa.

Autor: D. B.

#Petar Bulatović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'