AKTUELNO

Pevačica oduševljena Pinkovom zvezdicom!

Miljenik nacije, Ljuba Stanković, došao je do samog superfinala u najgledanijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", a ovog petka ćemo saznati i ko će biti pobednik i poneti ovu laskavu titulu. Međutim, ovaj talentovani dečak ne časi časa već je počeo da radi na svojoj muzičkoj karijeri!

Foto: Printscreen Youtube

Naime, Severina je pozvala Ljubu da bude gost na njenoj novoj pesmi "Tutorial" za koju je snimila i spot, a koji je uvertira za njen predstojeći album. Spot je danas ugledao svetlost dana, a ne možemo a da ne primetimo da se Ljuba odlično snašao.

Foto: Printscreen Youtube

Ljuba je presrećan zbog saradnje sa Severinom. Oni su dugo pokušavali da stupe u kontakt sa nama i na kraju su došli do našeg broja. I Severina je zvala i njen menadžer i rekli su da bi zaista voleli da on snimi duet sa njom. Mi smo pitali Ljubu, on je odmah pristao, snimili su pesmu a zatim i spot. Severina je njime oduševljena, stalno ga je grlila i ljubila na snimanju i pričala da takvo čudo od deteta nije videla u svom životu - rekao je Ljubin tata Boban za Pink.rs.

Foto: Printscreen Youtube

Nema sumnje da će "Tutorial" biti pravi letnji hit, a kako Severina i Ljuba izgledaju zajedno, pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Ljuba Stanković

#Pinkove zvezdice

#Severina Kojić

'