AKTUELNO

Gledaoci su tokom svakog njenog nastupa uživali, a Emilija je dala sve od sebe da se u takmičenju predstavi na najbolji način.

Petnaestogodišnja Emilija Mitrović iz Požarevca jedna je od četiri Zvezdice koje su, nažalost, napustile takmičenje u finalnoj emisiji četvrte sezone "Pinkovih zvezdica".

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Emilija se tokom takmičenja izdvojila jer je izvodila uglavnom džez pesme, čime je oduševila žiri i publiku. Sada kada je napustila takmičenje, razgovarali smo sa ovom talentovanom devojčicom o njenim utiscima, najboljim trenucima i uopšte učešću u ovom šou programu.

Definitivno najlepši trenutak je kada sam u prvom krugu dobila svih pet stolica. Neopisiv je osećaj kada sam videla da sam dobila glas od svih članova žirija - rekla je na početku Emilija.

Foto: E-Stock/Rajko

Iako je na sceni delovalo kao da uopšte nema tremu, Emilija otkriva da je bilo momenata kada ne samo da je imala tremu, već i strah.

Jedini put kada sam osetila stah na sceni je kada sam bolesna izašla na scenu. Tada sam se veoma uplašila da ne upropastim nešto. To je bio jedini trenutak kada sam na sceni osetila strah, inače sam pred svaki nastup imala onu pozitivnu tremu - kaže ova talentovana Požarevljanka.

Foto: E-Stock/Rajko

Ona nam je otkrila i ko su joj favoriti za pobedu, ali i sa kojom Zvezdicom bi snimila duet.

Imam više favorita, Dražen Baković, Teodora-Tara Stojanović i Teodora Marković, eto njih troje. Duet bih snimila sa Leonorom Gaši, jer inače nas dve volimo da pevamo u dvoglasu i baš smo razgovarale o duetu - rekla je Emilija.

Dolazak do velikog finala je veliki uspeh za nju, a kako sama kaže, nadala se pobedi, ali nije je očekivala, jer to nije razlog njenog učestvovanja.

Iskreno, nisam očekivala pobedu, i nisam se ni prijavila da bih pobedila. Očekivala sam da ću doći do petog kruga i sve što sam postigla preko toga je za mene ogroman uspeh - ispričala je ova Zvezdica.

Emilija se prisetila svog prvog nastupa, i objasnila šta se promenilo od tog, do ovog finalnog nastupa u "Pinkovim zvezdicama".

Imam manju tremu, poboljšala sam pevanje, ali i scenski nastup. Kada sam učestvovala u trećoj sezoni, ispala sam u prvom krugu i to je dosta uticalo na mene. Ponosna sam jer sam došla ovako daleko i ovo je dokaz da nikada ne treba odustajati od nečega za šta ste se mnogo borili i trudili - kaže Emilija.

Premda je u takmičenju pevala uglavnom džez muziku, Emilija je veoma svestrana, te njen odgovor na pitanje za koju bi pesmu volela da je njena nije začudio.

Možda 'New Rules' od Dua Lipe. Ja sam se drugačije predstavila u ovom takmičenju, muzikom koja se sluša u mojoj porodici, ali ja osim džez muzike pevam i pop muziku, generalno mogu da se prilagodim raznim žanrovima - rekla je Emilija.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Bez obzira na to što je napustila takmičenje, ova fenomenalna petnaestogdišnjakinja je prezadovoljna svojim ovogodišnjim učešćem u "Pinkovim zvezdicama", a posebno je ponosna na nastup u finalnoj večeri.

Dolazak do finala je ogroman uspeh za mene, posebno u odnosu na prošlu sezonu. Dosta toga sam naučila, sazrela. Ovo nije kraj za mene, već novi početak, ovo fantastično takmičenje je samo jedna stranica knjige koju pišem već 15 godina. Veoma sam zadovoljna nastupom u finalu, mislim da mi je to najbolji nastup, onako za kraj, i drago mi je zbog toga - rekla je za kraj Emilija.

Foto: E-Stock/Rajko

Ostalo je još desetoro takmičara, zato ne propustite superfinale najgledanijeg šou programa na Balkanu, "Pinkove zvezdice", u petak 29. juna u 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Emilija Mitrović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'