AKTUELNO

Srećne što su opet zajedno!

Teodora Tara Stojanović pokazala je i više nego zavidno pevačko i plesačko umeće u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima, "Pinkovim zvezdicama". Ona se plasirala u super finale i boriće se sledećeg petka za pobedu, zajedno sa još devet svojih drugara iz takmičenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali, ono što joj je možda najdraže što se desilo u ovom šou programu jeste to što je posle deset godina srela svoju drugaricu iz detinjstva i sada sa njom deli scenu. Naime, plesna grupa "Beodens" jedna je od onih koja prate nastupe zvezdica, a u njoj se nalazi i Đurđija Popović koja se u ranom detinjstvu družila sa Tarom i bile su komšinice. Kada je Đurđija imala pet godina, njeni roditelji i ona su se odselili i Tara i ona se od tad pa sve do nastupa na Zvezdicama nisu videle.

Ne bi se one ni prepoznale da nije bilo društvenih mreža i evo sada već nekoliko puta zaredom pleše sa Tarom u grupi koja je prati - otkrila je Tarina mama.

Ovo je samo još jedan pokazatelj da Pinkove zvezdice nisu samo takmičenje, već da se tu obnavljaju stara i rađaju nova prijateljstva za čitav život. Sledećeg petka nas očekuje superfinale, a u nastavku pogledajte kako možete glasati za svog favorita.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Foto: TvPink/E-stock

Autor: Pink.rs

#Pinkove zvezdice

#Teodora Tara Stojanović

'