AKTUELNO

Pored iskustva koje je stekla, prijateljstvo je ono što joj je najdraže.

Prvo finale u najgledanijem muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice” održano je tokom prethodne večeri. Za sve talentovane mališane ovo je bila izvrsna prilika da pokažu ono čime raspolažu. Njih četrnaestoro je došlo do ovog zavidnog plasmana, ali sinoć su četiri Zvezdice odlukom glasova publike morale da napuste ovaj spektakularni muzički program.

Foto: TV Pink Printscreen

Leonora Gaši, Emilija Mitrović, Ivana Dimkovski i Emma Uvalić su se sinoć pozdravile sa ostalim takmičarima, ili bolje rečeno, drugarima sa kojima su prethodnih meseci delile srećne trenutke, a Emma je nakon napuštanja scene podelila sa nama utiske sa poslednjeg nastupa.

Zadovoljna sam svojim večerašnjim nastupom, kao i svakim do sad. Ovo za mene nije kraj, već neki novi početak. Prezadovoljna sam svojim plasmanom, ovo dokle sam stigla, do finala, je stvarno veliki uspeh – rekla je ona.

Ova trinaestogodišnja devojčica kaže da je stekla veliki broj drugara tokom takmičenja i otkrila da je to ono što će joj najviše faliti.

Definitivno će mi najviše nedostajati druženje na snimanjima, svi moji prijatelji iz takmičenja. Ali ovo sigurno nije kraj našem druženju – kaže Emma.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Emma kaže da joj se mnogo toga lepog desilo tokom takmičenja, a evo šta je izdvojila kao najlepši momenat i kao ono što će pamtiti.

Najlepši trenutak mi je kada se družim sa prijateljima, ali isto tako I momenat kada pevam na sceni I kada vidim publiku, aplauze. Ono što mi je najbitnije jeste da me ta publika voli I podržava I koja mi je omogućila da dođem do finala I svima se zahvaljujem. Naravno, prijatelje koje sam ovde stekla ne bih ih ni srela da nisam došla u Pinkove zvezdice – rekla je Emma u intervjuu za Pink.rs.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

U poslednjoj emisiji u superfinalu će nastupiti deset takmičara koji će vas sigurno oduševiti svojom izvedbom i zato ne propustite da budete uz Televiziju Pink i glasajte za svoje favorite, a to možete učiniti tako što ćete X zameniti brojem takmičara za kog glasate i poslati na:

- za Srbiju X na broj 3010 - za Crnu Goru X na broj 14664 - za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)CX na 091514402 - za Makedoniju GLA(razmak)CX na 141345 - za Hrvatsku GLA(razmak)CX na 666555 - za Sloveniju GLA(razmak)CX na 3223 - za Austriju GLA(razmak)CX na 0900506506 - za Nemačku GLA(razmak)CX na 44144 - za Švajcarsku GLA(razmak)CX na 9292 - za Norvešku GLA(razmak)CX na 2098 - za Švedsku GLA(razmak)CX na 72027 - za Dansku GLA(razmak)CX na 1963 - za Australiju GLA(razmak)CX na 19707799

Foto: TvPink/E-stock

Autor: D. B./ M. Đ.

#Emma Uvalić

#Pinkove zvezdice

'