AKTUELNO

Ova zvezdica nam je otkrila da se zaljubila, ali stekla i dobre prijatelje.

Tokom prethodne večeri organizovano je prvo finale u najgledanijem muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice”. Četrnaestoro dečaka i devojčica je imalo priliku da se predstavi na velelepnoj sceni i oduševe svojim izvedbama kako žiri, a tako i publiku, koja je donela presudan glas.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, kako u superfinale može ući samo 10 takmičara, odlukom glasova publike njih četvoro je napustilo takmičenje, a to su bile Leonora Gaši, Emilija Mitrović, Emma Uvalić i Ivana Dimkovski.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bilo jako emotivno veče za pomenute Pinkove zvezdice, a nakon što je napustila scenu, Ivana nam je otkrila kako je doživela i šta pamti kao najlepši momenat iz takmičenja.

Možda bi to bilo zaljubljivanje u jednu Pinkovu zvezdicu, ali ko je on, to će ostati tajna. Pored toga, druženje i probe, naravno – rekla je Ivana, a onda nam ispričala jednu anegdotu.
U trećem krugu pred nastup pocepala mi se haljina i onda sam morala da je ušijem, ali srećom, sve je na kraju bilo super – otkrila nam je ona.

Ivana nam je otkrila da je jedini momenat kada je osetila neku dozu treme i straha bio njen prvi nastup. Ali kako ona kaže, to bi više pripisala uzbuđenju zbog toga što je razmišljala kako će se ponašati na sceni i da li će njeno pevanje biti kako treba.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Da podsetimo, ova četrnaestogodišnja devojčica je učestvovala i u drugoj sezoni, a sada je njen napredak zapazio žiri, te nije ni čudo što je došla do ovog plasmana. Po saznanju da je ona ta koja napušta takmičenje, Ivana su savladale emocije, pa je sa suzama u očima za portal Pink.rs otkrila da je prezadovoljna onime što je postigla.

Za mene je finale stvarno veliki uspeh. Stvarno sam prezadovoljna plasmanom jer svi mi koji smo stigli dovde smo bili stvarno dobri – rekla je Ivana.

Ona iza sebe broji mnoštvo pohvala i odlično izvedenih nastupa, a evo šta kaže kako ocenjuje svoj poslednji nastup i da li je zadovoljna.

Zadovoljna sam i svojim večerašnjim nastupom, ovo je stvarno preveliki uspeh za mene, prezadovoljna sam – zavrišila je Ivana.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

U poslednjoj emisiji u superfinalu će nastupiti deset takmičara koji će vas sigurno oduševiti svojom izvedbom i zato ne propustite da budete uz Televiziju Pink i glasajte za svoje favorite, a to možete učiniti tako što ćete X zameniti brojem takmičara za kog glasate i poslati na:

- za Srbiju X na broj 3010 - za Crnu Goru X na broj 14664 - za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)CX na 091514402 - za Makedoniju GLA(razmak)CX na 141345 - za Hrvatsku GLA(razmak)CX na 666555 - za Sloveniju GLA(razmak)CX na 3223 - za Austriju GLA(razmak)CX na 0900506506 - za Nemačku GLA(razmak)CX na 44144 - za Švajcarsku GLA(razmak)CX na 9292 - za Norvešku GLA(razmak)CX na 2098 - za Švedsku GLA(razmak)CX na 72027 - za Dansku GLA(razmak)CX na 1963 - za Australiju GLA(razmak)CX na 19707799

Foto: TvPink/E-stock

Autor: D. B./ M. Đ.

#Ivana Dimkovski

#Pinkove zvezdice

'