AKTUELNO

I oni će večeras biti uz televiziju Pink i navijati za svoje favorite.

Četvrta sezona "Pinkovih zvezdica" ulazi polako u završnu fazu posle sedam meseci takmičenja tokom kojeg smo se upoznali sa 60 talentovanih klinaca iz regiona.

Posle sedam meseci velike borbe i 60 takmičara koji su prošli audicije i dobili priliku da se pojave na velikoj sceni, četvrta sezona najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" ulazi u samu završnicu. Ovog petka uživo na TV Pink očekuje vas prva polufinalna emisije "Pinkovih zvezdica".

Večeras ćemo na televiziji Pink imati priliku da gledamo prvo polufinale, a učesnici prethodnih sezona otkrili su za portal Pink.rs kako su se oni osećali kada je u ovoj fazi takmičenja trebalo da stupe na veliku scenu u Šimanovicima.

Foto: Printscreen Instagram

Mateja Vukašinović, koji je osvojio srca devojčica već prilikom prvog pojavljivanja u "Pinkovim zvezdicama", rekao nam je da se rado seća atmosfere koja je vladala u večei polufinala.

- Bilo je veoma uzbudljivo, sve smo znali u poslednjem trenutku, a svi smo bili bliski i družili smo se baš lepo, pa nam je bilo žao svaki put kad neko ispadne. Bilo je mnogo drugačije nego sad, sad ova deca već znaju na našem primeru kako sve to izgleda. I sad ima mnogo talentovane dece, stvarno su super. Ja imam svog favorita, ali ne bih da izdvajam nikog jer se družim sa svima njima - izjavio je Mateja.

Foto: Printscreen Youtube

Za Jovana Aleksića su emisije uživo bile posebno važne, jer je tada video koliko podršku zapravo ima.

- Takmičenje u Pinkovim zvezdicama za mene je bilo jedno novo i nezaboravno iskustvo. Takmičio sam se i ranije na festivalima, ali su oni drugačiji vid takmičenja. Kada su počele uživo emisije, bila mi je veoma važna podrška mojih sugrađana i fanova, kao i svih kojima su se dopadali moji nastupi, u vidu glasova. Sreći nije bilo kraja kada sam prolazio iz lajva u lajv upravo zbog glasova koji su stizali za mene, a ja sam se trudio da u svakom narednom budem još bolji. Zato pozivam sve da glasaju kako bi se onaj za koga navijaju plasirao dalje, a svim taktičarima želim sreću i da daju sve od sebe. Naravno, bez treme (može ona pozitivna) i s uživanjem na sceni. Favorita ove sezone imam više, ali ih neću otkrivati - rekao nam je Jovan.

Foto: Pink.rs

I pobednica prve sezone "Pinkovih zvezdica", Marija Serdar, ima samo lepe uspomene u vezi sa takmičenjem koje joj je donelo veliku slavu, naročito zbog toga što je prva ponela ovu laskavu titulu.

- Takmičenje Pinkove zvezdice je zasigurno jedan od najlepših perioda koje sam imala do sada. Od svega najviše pamtim druženje, odlazak u Diznilend, uzbuđenja pred svaki nastup. Meni je takmičenje donelo zaista sve najlepše, a pre svega samopouzdanje koje sam izgradila. Naravno da pratim svaku sezonu i u ovoj imam svoje favorite! Ako neko od njih pobedi prvo ću vama javiti - ispričala nam je Marija.

Foto: Instagram

I Igor Lazarević, koji je posle zvezdica učestvovao i na ovogodišnjoj Beoviziji, gde je bio zapažen kao najmlađi učesnik, ima lepa sećanja na početak emisija uživo, jer je pre te tri godine video koliko obožavalaca je zapravo stekao tokom svih ovih meseci.

- Bilo je napeto, moram priznati. Malo je drugačije bilo nego sad, zato što su klinci sad već videli u ranijim sezonama kako sve izgleda i šta se dešava. Mi nismo znali ništa, ni kako će ići glasanje. Bilo je zabavno. Prvi put smo ostali do kasno u Šimanovcima i imali smo više vremena da provedemo zajedno. Vladala je neka tenzija, ali bilo je super. Nemam favoirita, sa svima sam dobar, sa svima radim na probama, tako da ne mogu nikog da izdvojim - rekao je Igor za Pink.rs.

Budite večeras posle 21 uz televiziju Pink, jer će "Pinkove zvezdice", kao i uvek, napraviti spektakl za pamćenje.

Autor: V. T.

#Igor Lazarević

#Jovan Aleksić

#Marija Serdar

#Mateja Vukašinović

#Pinkove zvezdice

'