separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PRVO POLUFINALE PINKOVIH ZVEZDICA SE NE PROPUŠTA! Njih šesnaestoro večeras pevaju za vas, A VI ODLUČUJETE KO IDE DALJE! (VIDEO)


16 veličanstvenih čeka trenutak da se pojavi na sceni!


Četvrta sezona najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu "Pinkove zvezdice" ulazi u samu završnicu. Večeras nas očekuje prvo polufinale, kada će 16 najboljih pokazati za šta su se spremali prethodnih sedam meseci.

U odlučujućoj emisiji prošle nedelje, u kojoj ste videli 20 sjajnih nastupa, žiri je odabrao 16 najboljih koji su prošli u polufinale i koji će dati najbolje od sebe kako bi prošli u drugu polufinalnu emisiju.

Autor: E-Stock/Katarina Mihajlović

Šesnaest veličanstvenih zvezdica ovog petka nastupaće po sledećem redosledu: Ljiljana Plavšić, Selma Beriša, Tomislav Božović, Emilija Mitrović, Emma Uvalić, Leonora Gaši, Sara Simić, Petar Bulatović, Dražen Baković, Mia Mustafa, Teodora-Tara Stojanović, Luka Utvić, Mario Krastev, Teodora Marković, Ivana Dimkovski i Ljuba Stanković.

Osim što će dati sve od sebe da svojim glasovima očaraju publiku, polufinalisti će na sceni imati i podršku plesnih grupa, koje će upotpuniti njihove nastupe.

Autor: E-Stock/Katarina Mihajlović, Pink.rs

Očekuju vas fenomenalni nastupi, a šta su takmičari pripremili saznaćete u prvoj polufinalnoj emisiji vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" večeras posle 21h uživo samo na TV Pink!

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti