separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

16 VELIČANSTVENIH U BORBI ZA ČETVRTU PINKOVU ZVEZDICU! Večeras vas očekuje PRVO POLUFINALE, samo VI ODLUČUJETE ko prolazi dalje! (VIDEO)


Najbolja muzika i najtalentovanija deca regiona očekuju vas ove večeri uživo na TV Pink.


Posle sedam meseci velike borbe i 60 takmičara koji su prošli audicije i dobili priliku da se pojave na velikoj sceni, četvrta sezona najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" ulazi u samu završnicu. Ovog petka uživo na TV Pink očekuje vas prva polufinalna emisije "Pinkovih zvezdica".

Autor: E-Stock/Katarina Mihajlović

Šesnaestoro veličanstvene dece je, zahvaljujući svojim glasovnim sposobnostima i spektakularnim nastupima, odlukom žirija došlo do prve polufinalne emisije, a sada je došlo je vreme da odluku o tome ko zaslužuje da dođe do samog kraja preuzmete vi.

Autor: E-Stock/Katarina Mihajlović

Za razliku od prethodnih emisija, ovog petka prva polufinalna emisija će se emitovati uživo, a gledaoci će, prvi put ove sezone, putem SMS glasanja odlučiti ko prolazi dalje, dok će žiri moći da se opusti i uživa u nastupima maestralnih Zvezdica.

U odlučujućoj emisiji prošle nedelje u kojoj ste videli 20 sjajnih nastupa, žiri je odabrao 16 najboljih koji su prošli u polufinale i koji će dati najbolje od sebe kako bi prošli u drugu polufinalnu emisiju.

Šesnaest veličanstvenih zvezdica će ovog petka nastupati po sledećem redosledu: Ljiljana Plavšić, Selma Beriša, Tomislav Božović, Emilija Mitrović, Emma Uvalić, Leonora Gaši, Sara Simić, Petar Bulatović, Dražen Baković, Mia Mustafa, Teodora-Tara Stojanović, Luka Utvić, Mario Krastev, Teodora Marković, Ivana Dimkovski i Ljuba Stanković.

Autor: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim što će dati sve od sebe da svojim glasovima očaraju publiku, polufinalisti će na sceni imati i podršku plesnih grupa, koje će upotpuniti njihove nastupe.

Sada je odluka na vama, zato glasajte za omiljenu Zvezdicu i dovedite je do superfinala četvrte sezone najpopularnijeg šou programa na ovim prostorima. Do tada, putem OVOG LINKA želimo da znamo ko je vaš favorit u takmičenju, te stoga nemojte štedeti svoje glasove i pokažite nam šta vi mislite ko će biti četvrta Pinkova zvezdica!

Očekuju vas fenomenalni nastupi, a šta su takmičari pripremili, saznaćete u prvoj polufinalnoj emisiji vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" večeras posle 21h uživo samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti