AKTUELNO

Ovo je još jedna jaka grupa koju čine četiri devojčice.

U drugoj grupi večeras predstavile su se Fani Trančeva, Emilija Mitrović, Teodora Marković i Mia Mustafa. Još jedna od jačih grupa, barem prema rečima žirija, a sasvim je sigurno da ni ovog puta neće doneti lako odluku ko ide u duel, a ko u polufinale.

Fani Trančeva je devetogodišnjakinja iz Sofije koja je večeras otpevala hit Marije Šerifović "Molitva".

Foto: TvPink Printscreen

Bez obzira na to da li su tu zvezde ili je neki plesni ansambl, ona je uvek teatralna i usredsređena na ono što radi. To je za svaku pohvalu, svaki put nas iznenadi i odabirom pesama. Ona je jedan vredni mrav koji toliko radi na sebi još od prošle sezone, tako da je ona svakog dana sve bolja i bolja. Svaka čast - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Emilija Mitrović iz Požarevca otpevala je "Back to Black" od Ejmi Vajnhaus.

Foto: TvPink Printscreen

Čarobno, ovo je baš bilo čarobno! Komentarišemo sve vreme Jelena i ja kako imaš predivnu boju glasa, kako ti je taj vibrato baš specifičan, jako specifičan. Mislim da bih te sutra prepoznao da te čujem negde da pevaš. Jako dobro, prelepo, bravo - rekao je Sale Tropiko.

Foto: TvPink Printscreen

Treća po redu sa pesmom "Dušo varljiva" predstavila se Teodora Marković iz Vlasotinca.

Foto: TvPink Printscreen

Jao, Bože - rekla je Goca Tržan koja nije mogla da se suzdrži te je zaplakala.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Toliko si moćna, toliko si istančana, toliko si sva u finesama, od kuće do one male srebrne kutijice, sve. Ne znam kako da ti objasnim. Divno je što si odrasla uz ovaj šou, što si nam se vratila - rekla je Leontina kojoj su se videle suze u očima.

Foto: TvPink Printscreen

Mia Mustafa i ovog puta bila je originalna a otpevala je hit koji izvode Rijana i Miki Eko "Stay".

Foto: TvPink Printscreen

Ona je malo pakovanje, vatreno. Znaš šta, mislim da si trebala da izabereš pesmu koja ima neki klimaks u sebi, da se nešto desi. Mislim da te je ova pesma saplela. Daleko od toga da nisi bila dobra, pevala si sjajno kao i uvek, ali mislim da je ova pesma tebe stavila u jedan kavez i da nisi mogla iz njega da izađeš - iskrena je bila Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Direktno u polufinale prošla je Teodora Marković sa 49 poena, kao i Mia Mustafa sa 44, dok će se u duelu naći Fani Trančeva sa 37 i Emilija Mitrović sa 40 poena.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'