AKTUELNO

Dve takmičarke prošle su direktno u nastavak takmičenja.

Grupu koja večeras probija led čine Selma Beriša, Emma Uvalić, Tomislav Božović i Valeria Voikova. Prvi komentari žirija kada su videli ovu grupu bili su da je mnogo jaka grupa i da će teško doneti odluku ko od njih ide u baraž.

Selma Beriša nastupila je prva i predstavila se pesmom "Nije ljubav to" od Vanje Mijatović.

Foto: TvPink Printscreen

Selma, dobro veče. Prelepo pevaš! Baš lepo pevaš, meni je ovo bilo fenomenalno. Čuo sam par puta ovu pesmu od naše koleginice Vanje i jako mi se dopalo kako si ti to izvela, sve je bilo na svom mestu i emotvno, široko, lepo, tvoj glas je fenomenalan. Bez zamerki - rekao je Sale Tropiko.

Foto: TvPink Printscreen

Posle Selme, na sceni "Pinkovih zvezdica" predstavila se Emma Uvalić iz Splita za pesmom "Molitva za tebe" koju u originalu izvodi Zorica Kondža.

Foto: TvPink Printscreen

Bravo, Ema! Vratila si nas u ta neka divna, setna vremena... Ovo je Zorica Kondža, je l' tako? Predivno. Osim toga što imaš divan, čist glas, ti imaš i divnu pojavu. Ti gestikuliraš, obraćaš se publici, mnoga deca se fokusiraju na pevanje i drže zatvorene oči, a ti nama šalješ i te osmehe i oči ti govore sve vreme. Mislim da si ti stvarno jedno otkrovenje mediteranskog tipa ovde kod nas u Zvezdicama. Želim ti sreću i prolazak dalje - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Treći po redu pevao je Tomislav Božović iz Beograda koji je ovog puta odabrao "Hotel California" grupe "Eagles".

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je jedna od hipi himni i jedna od mojih omiljenih pesama. Mogao si malo više da je pričaš, a malo manje da je pevaš. To je moje mišljenje. Fora je u tome da si učinio ovu pesmu jednoličnom, a ona nije jednolična. Ali svejedno, mi te mnogo volimo i hvala ti što si izabrao ovu pesmu - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Poslednja u ovoj grupi pevala je Valeria Voikova iz Sofije. Valeria je otpevala "One moment in time" od Vitni Hjuston.

Foto: TvPink Printscreen

Valeria je konstantno dobra, da ne kažem odlična i fantastična. Ona je imala jedan prekid kada je prestala da bude ona stara Valeria i od tada drži jedan nivo fantastičan i ja sam uživala. Tako je bilo i večeras, veličanstveno, kao ove zvezdice iza tebe - istakla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ova četiri nastupa došlo je vreme da žiri glasa i odluči ko iz ove grupe direktno ide u polufinale. Emma Uvalić sa 47 poena i Selma Beriša sa 44 poena prošle su u polufinale direktno, dok će se Tomislav Božović sa 37 i Valeria Voikova sa 42 poena takmičiti u duelu.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'