AKTUELNO

Ovo je poslednja emisija pred polufinalne i finalne emisije.

Na kanalu Televizije Pink upravo je počela specijalna emisija "Pinkovih zvezdica" u kojoj će se dvadesetoro mališana boriti za prolazak u polufinale.

Foto: TvPink Printscreen

Dobro veče svima i dobrodošli u specijal emisiju četvrte sezone "Pinkovih zvezdica". Evo konačno tih zvezda o kojima govorimo proteklih nedelja. Ovde je sve spremno za ovu specijal emisiju i dvadeset najboljih takmičara iz ove sezone, a njih šesnaestoro najboljih gledaćemo sledećeg petka u prvoj polufinalnoj emisiji. Žiri će odlučiti ko će to biti, možda će im tableti olakšati zadatak, a možda i ne - rekla je Marijana Mićić.

Foto: TvPink Printscreen

Večerašnji žiri u čijem sastavu su Jelena Tomašević, Leontina Vukmanović, Goca Tržan, Sergej Ćetković i Sale Cvetković.

Ovo je moja ćerka, verovala ti Marijana, ili ne. Moj suprug trenutno radi, pa je Lena došla da mi pravi društvo. Imala je želju da vidi kako to izgleda uživo, pa 'ajde da vidi - rekla je Goca Tržan koja je istakla da njena ćerka neće moći da utiče na njene odluke kad je večerašnje ocenjivanje u pitanju.

Foto: TvPink Printscreen

Ja volim ove tablete jer je to precizno. Jedino je pitanje kako su grupe raspoređene, ako su jake, onda je zeznuto - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Udobno se smestite jer dvadesetoro najboljih mališana je spremno da zasija kao nikada do sad na sceni "Pinkovih zvezdica".

Pink.rs

#Pinkove zvezdice

#emisija

'