AKTUELNO

Dvadsesetoro mališana večeras će odmeriti snage u specijalnoj emisiji "Pinkovih zvezdica".

U odlučujućoj emisiji pred polufinale najgledanijeg dečijeg šou programa "Pinkove zvezdice", večeras od 21:45 časova, najbolji mališani boriće se za prolazak u sledeću fazu takmičenja.

Foto: RTV Pink

Večeras je nešto drugačija koncepcija, a samo oni najbolji uspeće da osvoje dovoljno poena i simpatije žirija i plasiraju se u polufinale.

Već četvrtu sezonu za redom najtalentovaniji mališani iz regiona osvajaju srca svih, a još malo vremena ostalo je do superfinala najpopularnijeg dečijeg muzičkog takamičenja kada će biti odlučeno ko će od njih poneti titulu četvrte "Pinkove zvezdice".

Foto: TvPink Printscreen

Foto: RTV Pink

Dvadesetoro Zvezdica biće podeljeno u pet grupa od po četvoro takmičara - u prvoj grupi gledaćete Selmu Berišu, Emmu Uvalić, Tomislava Božovića i Valeriju Voikovu, u drugoj Fani Trančevu, Emiliju Mitrović, Teodoru Marković i Miju Mustafu, u trećoj Ognjena Repanovića, Petra Bulatovića, Leonoru Gaši i Ivanu Dimkovski, u četvrtoj Saru Simić, Luku Utvića, Ljiljanu Plavšić i Dražena Bakovića, a u petoj Relju Ćetkovića, Maria Krasteva, Teodoru-Taru Stojanović i Ljubu Stankovića.

Članovi žirija ni večeras neće moći da sakriju svoje emocije ni oduševljenje, a samo delić onoga što vas očekuje večeras na Televiziji Pink od 21:45 možete pogledati u snimku u nastavku.

Pink.rs

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'