AKTUELNO

Teodora-Tara se po drugi put takmiči u najpopularnijem šou programu na ovim prostorima, i uspela je da od prvog nastupa osvoji simpatije publike i žirija.

Četvrta sezona najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" polako ulazi u završnicu, a do odlučujuće emisije pred polufinale došlo je 20 najboljih, među kojima je, sasvim zasluženo i petnaestogodišnja Teodora-Tara Stojanović.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ova multitalentovana devojčica iz Beograda oduševila je žiri svojim glasom, ponašanjem na sceni i harizmom kojom zrači, te ne čudi što je došla ovoliko daleko u takmičenju, u veoma jakoj konkurenciji.

Sada, kada Teodoru-Taru samo korak deli od polufinala, razgovarali smo sa njenom mamom, Tanjom Stojanović, koja je otkrila šta je savetovala ćerku tokom takmičenja, ali i kada je otkrila da je talentovana.

Primetila sam da je muzikalna tek kada je imala deset godina. Pre dve godine se prijavila za drugu sezonu 'Pinkovih zvezdica'. Sada je odlučila da se prijavi ponovo i ima našu veliku podršku - rekla je na početku Tanja.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Za razliku od njenog prethodnog učešća, Tanja ovo ne proživljava toliko stresno jer sada već navikla.

Kada je učestvovala pre dve godine, takmičenje sam proživljavala stresno. Sada već ne, valjda jer smo drugi put u ovome. Sada sam napeta samo kad treba da izađe da peva, jer želim da otpeva onako kako je uvežbala, jer zaista mnogo vežba za svaku pesmu. Ona je ne uvežba onako napamet, već po svom senzibilitetu, ona je veliki perfekcionista i ne može da podnese da bude neke greške. E samo zbog toga ja imam tremu, jer želim da ona otpeva onako kako je zamislila i da ona bude zadovoljna - objasnila je mama Teodore-Tare.

Foto: TvPink Printscreen

Iako Teodora-Tara ide školu pevanja i uglavnom se savetuje sa profesorkom, Tanja je ispričala šta je priča ćerki pred svaki nastup.

Uvek je savetujem da se samo zabavlja jer samo tako može da pokaže sve svoje talente, a poseduje i više od onoga što je pokazala do sad. Suprug, sestre i ja je apsolutno podržavamo u tome da se potpuno umetnički izrazi na svim poljima, zato što ona to može. Mislim da je do sada pokazala 50 odsto svog talenta - rekla je Tanja.

Za kraj, pitali smo mamu Teodore-Tare da li je zadovoljna ćerkinim učešćem, ali i kako na to gleda njihova okolina.

Ja sam apsolutno zadovoljna njenim učešćem. Svi iz naše okoline su oduševljeni jer primećuju da je mnogo napredovala, s obzirom na to da je starija i da ide u školu pevanja. Svi je podržavaju i uz nju su svim srcem - rekla je Tanja.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Teodora-Tara će se u odlučujućoj emisiji pred polufinale predstaviti pesmom Džastina Bibera "Cold Water", zato ne propustite najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" u petak 1. juna od 21:45 časova na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Teodora Tara Stojanović

'