AKTUELNO

Posle učešća u trećoj sezoni Luka se vratio u ovogodišnje takmičenje i opčinio publiku i žiri.

Četrnaestogodišnji Luka Utvić se po drugi put prijavio za najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice" i pokazao koliko je napredovao u odnosu na prošlogodišnje učešće.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

On je sasvim zasluženo, odlukom žirija, stigao do odlučujuće emisije pred polufinale, a sada smo sa njegovim roditeljima, Bojanom i Dejanom Utvićem razgovarali o tome da li su zadovoljni Lukinim učešćem, ali i kada su kod Luke primetili talenat za pevanje.

Od malih nogu je pokazivao interesovanje za muziku. To su prepoznale vaspitačice u vrtiću, i na njihov nagovor smo ga upisali u muzičku školu. Tako je sve počelo - ispričala je Bojana.

Iako je već učestvovao u trećoj sezoni, kada je odlučio da se ponovo prijavi za najpopularniji šou program Bojana i Dejan su ga svim srcem podržali.

Kada nam je to saopštio, videli smo koliko njemu znači da pokaže šta može i, naravno, u tome smo ga podržali - rekao je Dejan.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Žiri je primetio napredak u odnosu na prethodno učešće, a Bojana je otkrila kako se Luka promenio.

Promenio se na svim poljima, mnogo je sazreo. Postao je veliki-mali čovek na kog smo mnogo ponosni - rekla je Lukina mama.

Iako nije lako imati talentovano dete i pomoći mu da unapredi svoj talenat, Lukini roditelji kažu da im ništa ne pada teško, a da su za sina imali samo jedan savet.

Kad se neko voli, ništa nije teško. Kao roditeljima nam ništa ne predstavlja problem kada je Lukin napredak u pitanju. Tokom takmičenja smo imali samo jedan savet za njega: da bude ono što jeste - rekao je Dejan.

Foto: Privatna arhiva

Luka od žirija uvek dobija pohvale, a sada su Bojana i Dejan otkrili da li su zadovoljni kako se pokazao u takmičenju.

Luka je zadovoljan, a i mi sa njim. Trudimo se da bude još bolji - rekla je Bojana i dodala da Luka ima veliku podršku.
Svi ga prepoznaju, upućuju mu reči podrške. Jednom rečju, ceo Niš je uz Luku svim srcem - rekli su za kraj Lukini roditelji.

Luka Utvić će se za prolazak u polufinale boriti pesmom Frenka Sinatre "My Way", zato ne propustite odlučujuću emisiju "Pinkovih zvezdica" 1. juna od 21:45 samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Luka Utvić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'