AKTUELNO

U odnosu na prvo učešće, Teodorina mama kaže da je njena ćerka sada mnogo bolja i spremnija.

Nakon učešća u drugoj sezoni, četrnaestogodišnja Teodora Marković iz Vlasotinca ponovo se prijavila za najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice", pokazala veliki napredak i sasvim zasluženo stigla do odlučujuće emisije pred polufinale.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Teodora je nesvakidašnjom bojom glasa, emotivnim interpretacijama i celokupnim ponašanjem na sceni oduševila žiri i publiku, a sada smo razgovarali sa njenom mamom Violetom Marković, koja nam je otkrila kada je njena ćerka počela da se bavi muzikom, koliko je napredovala u odnosu na prethodno učešće, ali i koje savete joj je davala tokom takmičenja.

Primetila sam da je talentovana još kad je bila mala, a sa 11 godina je počela aktivno da se bavi muzikom - rekla je na početku Violeta i dodala:
Dokle god ona želi da se bavi muzikom, ja ću je podržati. Moju podršku će imati uvek, kakvu god odluku donela, ja sam uvek tu za nju. Podržavam je na svakom snimanju, ali imam veću tremu nego ona.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Iako Teodora kada je reč o takmičenju više pažnje obraća na savete profesorke pevanja, uvek posluša i sve ono što joj mama kaže.

Savetujem je uvek i stvarno me sluša, ali sada više sluša savete svoje profesorke pevanja. Savetovala sam je da ovo takmičenje shvati kao jedan trening, kao druženje, kao način da stekne osećaj za scenu i iskustvo ako želi da se bavi ovim poslom - ispričala je Teodorina mama.

S obzirom na to da je ovo Teodori drugi put da se takmiči, pitali smo njenu mamu kako ona gleda na ovu ćerkinu odluku.

Napredak je razlog zbog kog sam je podržala u odluci da se prijavi ponovo za 'Pinkove zvezdice'. Teodori mnogo znače komentari članova žirija i oslanja se na ono što joj kažu, uvek se trudi da ispravi ono što nije valjalo prethodnog puta - objasnila je Violeta.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je veoma ponosna na ćerku, a kako kaže, podržavaju je i svi Vlasotinčani.

Prezadovoljna sam njenim učešćem i komentarima žirija, kako pohvalama, tako i kritikama. Ne može sve odmah da bude savršeno, ali je Teodora radila na svom talentu i upijala sve što joj je žiri rekao, i zato je sada tu gde jeste. Svi u Vlasotincu su ponosni na Teodoru, žele joj sve najbolje - rekla je Violeta.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Teodora Marković će se u odlučujućoj emisiji pred polufinale predstaviti pesmom "Dušo Varljiva", koju izvodi Lozano, zato ne propustite "Pinkove zvezdice" u petak 25. maja od 21:45 samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

#Teodora Marković

'