AKTUELNO

Sergej je bio šokiran kad je svog bratanca video na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica".

Četrnaestogodišnji Relja Ćetković iz Podgorice stvario je veliki uspeh u ovogodišnjoj sezoni najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" i stigao do dvadeset najboljih i odlučujuće emisije pred polufinale.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Iako je njegov stric Sergej Ćetković u žiriju, Relja se bez njegovog znanja prijavio za "Pinkove zvezdice" i iznenadio ga kada se pojavio na velikoj sceni.

Njegov tata, Ivica Ćetković, nam je u razgovoru otkio da li je zadovoljan njegovim učešćem, zbog čega Sergeju nisu rekli da se prijavio za ovaj šou program, ali i ko je otkrio Reljin talenat.

Za otkivanje Reljinog talenta je zaslužna moja supruga, koja je to primetila kada je Relja imao osam-devet godina. Sve zasluge za to pripisujem njoj - rekao je na početku Ivica.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Relja je počeo da učestvuje na dečijim festivalima, a Ivica je smatrao da su "Pinkove zvezdice" pravi korak u njegovoj karijeri.

On je prošle i predprošle godine bio na raznim festivalima, a odluka da se prijavi za 'Pinkove zvezdice' je bila moja, ja sam inistirao da se oproba i u ovom takmičenju - rekao je Ivica.

Reljin tata nam je otkrio i zbog čega su odlučili da prećute Sergeju da se njegov bratanac prijavio za "Pinkove zvezdice".

Nije želeo da stric zna da će se prijaviti. Relja će od Sergeja zatražiti pomoć kad napuni 18 godina, kada se upiše na Akademiju i kad se preseli u Beograd. Sad zaista nije bilo potrebe da od Sergeja tražimo bilo kakvu pomoć - rekao je Ivica.

Foto: TvPink Printscreen

Iako Relja ima brata blizanca koji je takođe talentovan, Ivica kaže da mu ne predstavlja napor da ulaže u obojicu.

Relja ima brata blizanca, Ratka, koji je podjednako talentovan, pa gledam da ulažem u obojicu. Za koga ćemo raditi, ako ne za decu, živimo za to da bi njima bilo bolje, tako da nam ništa nije teško - ispričao je Reljin tata.

S obzirom na to da većina roditelja ima veću tremu od dece, pitali smo Ivicu kakva je situacija kod njega.

Bavio sam se sportom godinama, tako da sam naučio da se borim sa tremom, ali prisutna je i kod mene i kod Relje pred svaki nastup. Nije to ništa neočekivano, samo je treba preusmeriti na pravu stranu - objasnio je Ivica.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Kao i Ivica, čitava Podgorica je prezadovoljna Reljinim učešećem u najgledanijem dečijem šou programu.

Stvarno sam zadovoljan njegovim učešćem, daje maksimum na sceni, a to je sve što od njega tražim. Podgorica je mali grad, svi ga prepoznaju, on je već stekao popularnost i svi su oduševljeni kako se predstavio - rekao je Ivica za kraj.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Relja Ćetković će se u odlučujućoj emisiji pred polufinale predstaviti pesmom Tonija Cetinskog "Od milijun žena", zato ne propustite "Pinkove zvezdice" u petak 25. maja od 21:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Pinkove zvezdice

#Relja Ćetković

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#Televizija Pink

'