AKTUELNO

Ognjenova mama kaže da je njegov napredak neverovatan u odnosu na prvo učešće.

Energičan, drugačiji i izuzetno talentovan - to su reči kojima je žiri opisivao petnaestogodišnjeg Ognjena Repanovića iz Paraćina, koji se po drugi put prijavio za "Pinkove zvezdice" i ovog puta potpuno osvojio publiku.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ovaj tinejdžer je svojom energijom svaki put uspeo da podigne atmosferu u studiju, i potpuno zasluženo došao je do odlučujuće emisije pred polufinale ovog šou programa.

Njegova mama, Nataša Repanović, ispričala nam je koliko je Ognjen napredovao u odnosu na prvo učešće, ali i kako je počeo da se interesuje za muziku.

Primetili smo da lepo peva dok je bio sasvim mali, imao je samo četiri godine kada je počeo da peva pesme iz crtanih filmova. Tada smo ga upisali u muzičko zabavište pri muzičkoj školi u Paraćinu i od tada je aktivan. Završio je osnovnu muzičku školu i svira klavir, pevao je u horu 'Čarolija', tako da smo ga podržali kada je izrazio želju da se oproba u muzičkim vodama - rekla je Nataša na početku.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Ona je istakla da se nije prikazao u pravom svetlu kada se prvi put takmičio, jer je bio stidljiv, ali da se sada potpuno opustio i da je veoma ponosna na njega.

Kada se prvi put prijavio za 'Pinkove zvezdice' to je bilo nešto novo, iako se već takmičio u 'Čaroliji' i na nekim drugim dečijim festivalima. Malo smo se pribojavali jer je bio mali i sramežljiv, pa nam je bilo teško kada je ispao jer se on sekirao. Bili smo zadovoljni jer je on pokazao talenat, ali nije bio spreman. Sada je sam odlučio da se prijavi, to je bilo iznenađenje i za nas. Sam se prijavio, mi smo tu samo da ga dovezemo i da mu budemo podrška - ispričala je Ognjenova mama.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

S obzirom na to da Ognjen ima već 15 godina, Nataša kaže da se ne meša u njegove pripreme za nastupe i da je tu samo da ga podrži.

Ognjen je već tinejdžer, oformljen čovek što se tiče ponašanja, pristojan je i fin. Nismo imali neke posebne savete, jer je Ognjen već dugo u muzici i tom svetu, već sam piše pesme, komponuje. Bavi se i plesom, što mislim da je bilo presudno da se potpuno oslobodi i preda muzici u svakom smislu - rekla je Nataša.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Ognjenova mama je izuzetno zadovoljna ne samo njegovim učešćem, već i komentarima koje svakodnevno dobijaju.

Svi komentari su veoma pozitivni, prvi put kad je učestvovao i nije bio toliko zapažen, ali sada je oduševio sve. Za rođake i prijatelje je to bilo nekako i očekivano, ali što se tiče njegovih vršnjaka, vidim da je i on zadovoljan komentarima - rekla je Nataša za kraj.

Ognjen Repanović će u odlučućoj emisiji pred polufinale otpevati pesmu "What's Up" grupe "4 Non Blondes", zato ne propustite vaš omiljeni šou program "Pinkove zvezdice" u petak 25. maja u 21:45 na TV Pink!

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Autor: M. Đurović

#Ognjen Repanović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'