AKTUELNO

Selminim učešćem posebno je zadovoljan njen tata, koji se takođe bavi muzikom.

Trinaestogodišnja Selma Beriša ostavila je sjajan utisak kako na žiri, tako i na vernu publiku TV Pink koja iz sezone u sezonu prati najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice".

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Kao uzor i veliku podršku imala je sestru Indiru Berišu, koja se pre dve godine takmičila u "Pinkovim zvezdicama", a prošle godine pobedila u "Pinkovim zvezdama". Selma dolazi iz muzičke porodice, te ne čudi što je postigla veliki uspeh u ovogodišnjoj sezoni najpopularnijeg šou programa.

Njen tata Ali Beriša prezadovoljan je njenim učešćem, a otkrio nam je i kako je Selma shvatila da ima talenat.

U prvom razredu, kada je počela da učestvuje na školskim priredbama i kada je profesorka insistirala da radi na pevanju. Sa Indirom sam već imao iskustva u 'Pinkovim zvezdicama' i 'Pinkovim zvezdama', a Selma je sve te savete upijala. Tako je i odlučila da se prijavi za takmičenje - počinje priču Ali.

Iako je već imao iskustva sa Indirom, Ali u početku nije bio siguran da li će Selma prevazići tremu i predstaviti se na pravi način u "Pinkovim zvezdicama".

Video sam da ima talenat, ali nisam bio siguran da li će savladati tremu i dokle će dogurati. Ali eto, demantovala me je i postigla ovakav uspeh - rekao nam je Selmin otac.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Njemu ne predstavlja napor ništa što će pomoći Selmi u karijeri i što će unaprediti njene pevačke sposobnosti.

Selma je izuzetno talentovana i nije mi teško da ulažem u njen talenat. Kad je već dobila taj dar, treba samo ulagati i unaprediti talenat - rekao je Ali.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da se i on bavi muzikom, pitali smo ga šta je savetovao ćerku na početku takmičenja.

Savetovao sam je da se druži, da sklopi nova prijateljstva i, naravno, da se potrudi da ostvari što bolji plasman u takmičenju - otkrio je Selmin tata.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Osim što je on veoma zadovoljan ćerkinim učešćem, ističe da su i svi iz njihove okoline srećni zbog Selminog uspeha.

Kao što su Indiru, i Selmu svi podržavaju, zadovoljni su njenim učešćem, a zadovoljan sam i ja. U školi joj govore da je sve bolja i bolja - rekao je za kraj Ali.

Selma Beriša će se za prolazak u polufinale boriti pesmom Vanje Mijatović "Nije ljubav to", zato ne propustite četvrtfinale "Pinkovih zvezdica" u petak 25. maja u 21:45 samo na TV Pink!

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Autor: M. Đurović

#Indira Beriša

#Pinkove zvezdice

#Selma Beriša

#Takmičenje

#Televizija Pink

'