AKTUELNO

Iako je dobila peticu, članovi žirija, koji su uživali tokom njenog pevanja, imali su i određene zamerke na račun njene interpretacije.

Ljiljana Plavšić, devetogodišnja devojčica iz Kovilja, nastupila je osma po redu u večerašnjim "Pinkovim zvezdicama". Talentovana devojčica ovaj put odabrala je najnoviju baladu Saše Kovačevića "Jedra", a zahvaljujući svojoj emotivnoj interpretaciji dobila je svih pet glasova članova stučnog žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Peti glas, zahvaljujući kojem se Ljiljana plasirala u dalji tok takmičenja, dala je Leontina Vukomanović, koja se prva javila za reč kada je došao trenutak da se prokomentariše Ljilin nastup.

Reći ću ti nešto što bi ti i Goca, sigurna sam, rekla. Nije bilo dovoljno ubedljivo. Ne koristiš pun glas, kad kažeš "brodolom", kao da si rekla "kesa za đubre", ništa... Nema nikakvu emociju. Mi obično padnemo u nesvest kad ti pevaš, od neke emocije, tuge, slatkoće... Meni je ovo bilo kroz iglene uši. Tvoja boja i tehnika glasa jesu za pet - objasnila je Leontina, koja je opravdanje za ovakvo večerašnje predstavljanje našla u tome što Ljilji možda danas "nije dan", te nije doživela dovoljno dobro pesmu koju je odabrala, budući da je tek nedavno objavljena.

Foto: TvPink Printscreen

- Mi tebe mnogo volimo i mislimo svi da si spektakularna pevačica, ti si "najveća mala pevačica" na svetu. Ovo nije pesma za tebe, mislim da ti treba da pevaš ženske pesme zato što ti odgovaraju intonativno i ta emocija ti pripada. Ovo nije pesma za tebe, zato nisi mogla da uđeš u nju. Nema nijednog momenta u pesmi gde možeš da se poigraš sa svojim glasom. To Saletu puca kako on to peva, ali tebi je niska intonacija. Za sledeću emisiju izaberi pesmu koja je dorasla tebi - poručila joj je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Svoj komentar dala je i Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je stvarno divna pesma, ali trebalo je da se podigne tonalitet. Ovo je pesma atmosfere koju peva muškarac na muški način, a kada je peva devojčica na dečiji način, onda zaista nema te atmosfere, nije se desila ta čarolija koja se uvek desi kada ti pevaš - iskrena je bila Jelena.

D. T.

#Ljiljana Plavšić

#Pinkove zvezdice

#Saša Kovačević

'