AKTUELNO

Ukoliko bude usvojio savete članova žirija, smeši mu se petica, smatraju oni.

Sedmi po redu u večerašnjem izdanju "Pinkovih zvezdica" nastupio je trinaestogodišnji Podgoričanin Petar Bulatović, koji je za svoje predstavljanje žiriju i publici Televizije Pink odabrao pesmu Željka Joksimovića "Nije ljubav stvar".

Foto: TvPink Printscreen

Članovi žirija ovaj put ocenili su ga četvorkom - svoj glas nije dala Goca Tržan, koja je odmah objasnila svoje razloge.

- Prošli put ti je interpretacija bila fantastična, "e" otvoreno, a sada... Nisi dobru pesmu izabrao za sebe, ovo je ozbiljan zalogaj. Ova pesma ne priliči tvojoj tehnici pevanja, za ovakvu pesmu moraš da imaš fantastičnu tehniku. Ti to, nažalost, nemaš, ali imaš nešto drugo - fantastičnu energiju, lepe trilere koje si pevao prošli put. Ovde se to nije desilo, zato je četiri - objasnila mu je Goca, koja mu je ukazala na to da je imao problema i sa ritmom, ali i intonacijom.

Foto: TvPink Printscreen

- Mutacija je već uzela dobar deo tvog glasa, ali ono što ja kod tebe volim je to što ti imaš stav i uvek lepo ponašanje na sceni, što mnogima, koji su možda malo bolji pevači, fali. Bilo je tu malo netačnih tonova, davao sam ti i ritam da se vratiš... Nije toliko loše, da ne shvatiš pogrešno, samo detalji. Falilo mi je detalja - objasnio mu je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Sa njegovim mišljenjem bila je saglasna i Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- Fale nijanse, u strofama je falilo to da budeš malo tačniji, izražajniji, emotivniji. U refrenima energije, snage. Slažem se sa Sergejem, imaš stav i lepo držanje na sceni, ali poradi na nijansama i to je petica k'o kuća - ohrabrila ga je Jelena.

D. T.

#Petar Bulatović

#Pinkove zvezdice

#Željko Joksimović

'