AKTUELNO

Prepoznatljiv je po svojoj energiji i osmehu, koji članovi žirija uvek nagrade.

Nakon prva tri nastupa u večerašnjim "Pinkovim zvezdicama", koji su ocenjeni najvišom ocenom, usledio je još jedan, koji je, takođe, nagrađen peticom! Petnaestogodišnji Mario Krastev iz Sofije gledaocima Televizije Pink i članovima žirija predstavio se pesmom "I'm Still Standing", koju u originalu izvodi Elton Džon, a već u prvim sekundama pesme žiri je podigao svoje crvene stolice i Mariju dodelio glasove.

Foto: TvPink Printscreen

On je neverovatan retro pevač, stajling je večeras pobedio! Inače, tvoja energija je ono što nas obuzme kad god izađeš na binu. Večeras su neki delovi bili intonativno netačni, znaš... Čućeš o čemu pričam. Mada, mi smo svi sa tobom pevali uglas - iskrena je bila Jelene Tomašević, a na greške u interpretaciji ukazala mu je i Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Večeras si se provukao sa peticom. Objektivno, mogla je da bude i četvorka. Ali, zahvaljujući tvojoj fantastičnoj energiji i onome što ti nama iz emisiju u emisiju daješ... Večeras si na dosta mesta bio intonativno netačan, ne samo u refrenu, nego i u strofama, a bio si i ritmički problematičan. Ali, ne može se tebi dati četvorka jer si fantastičan uvek, sladak, nasmejan, oraspoložiš nas uvek i to vredi makar tu jednu stolicu - rekla mu je Goca Tržan, sa kojom su bili saglasni i ostali članovi žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Njegovo izvođenje pesme "I'm Still Standing" pogledajte u nastavku:

D. T.

#Mario Krastev

#Pinkove zvezdice

'