AKTUELNO

Ovaj put odabrala je zahtevnu pesmu pop pevačice Katarine Ostojić Kaje.

Posle Sare Simić, članovima žirija "Pinkovih zvezdica" predstavila se petnaestogodišnja Beograđanka Leonora Gaši, koja je za svoj večerašnji nastup u najpopularnijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima odabrala zahtevnu baladu "Ona nekad" Katarine Ostojić Kaje.

Foto: TvPink Printscreen

Svoj prvi glas dao je Aleksandar Sale Cvetković, nakon kojeg su i ostali članovi žirija podigli svoje crvene stolice i Leonoru na račun večerašnjeg nastupa nagradili peticom. Oni su tokom njene interpretacije sve vreme komentarisali njene očaravajuće vokalne sposobnosti, a komplimenti su usledili i po završetku pesme.

Prvi komentar dala je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je, zaista, takmičenje u kojem ne znam više kako da vas nagradim za ovakve interpretacije. Jako je teško iz ove pozicije, toliko smo tvojih interpretacija čuli... I one koje su bile za mrvicu slabije bile su fantastične, a ova je bila opet jedna od božanstvenih. Neverovatna si ti pevačica u svakom smislu te reči, želim ti samo da ne odustaneš od muzike, da nađeš nekog dobrog kompozitora koji će ti napraviti neku sjajnu pesmu i za tebe nema zime, ti si formiran pevač. Imaš interesantnu boju vokala koja mi se izuzetno dopada, nije naporna ni kada si u visinama. Želim ti svu sreću, ne brinem za tebe - rekla je Goca, što je Leonori odmah izmamilo osmeh.

Foto: TvPink Printscreen

Na Gocin komentar nadovezala se Leontina Vukomanović, koja je istakla da u ovom trenutku nije bitno da li će se mladi pevači baviti muzikom i u budućnosti, budući da su u "Pinkovim zvezdicama" ostavili trag i razgalili srca publike.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je jedna predivna stvar koja vama, deco, daje priliku da ostavite neki trag u vremenu. Ovo što si sad izvela je jedna tako divna interpretacija koje ćeš se sećati kad odrasteš, postaneš mlada žena, i posle kad dočekaš svoju decu i unučiće. Ovo su tako lepe stvari kojima vi razgaljujete naša srca i srca publike... Ovo je nešto čemu ćete se vi stalno vraćati, za dušu. Ovo je bila interpretacija za dušu i ostavila je jedan lep, zvezdani trag, bez obzira na to šta budeš odlučila da budeš u životu - zaključila je Leontina, nakon koje se oglasio i Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Savršeno, svaki ukras na svom mestu... Energija koju uvek doneseš nalik je nekoj onako velikoj svetlosnoj lopti koja nas sve obuzme! Sve je bilo na svom mestu, samo povedi računa o dikciji i artikulaciji reči. I dalje navlačiš to kao da pevaš na stranom jeziku. Svako slovo i svaka reč treba da se čuje, inače, sve je za deset.

D. T.

#Kaja Ostojić

#Leonora Gaši

#Pinkove zvezdice

'